Queens

Nu ik enigszins stoned ben van de pijnstillers is het moment aangebroken om hullie (hen die nog langs komen surfen) een vraag voor te leggen. Mijn koninginnedag (lees “nacht ervoor”) staat elk jaar weer in het teken van KEIharde muziek, bacoli’s, dansen en wachten tot om een uurtje of 1 de polizei langs de deuren gaat om hier en daar vriendelijk te verzoeken om die muziek toch maar uit te zetten. Een paar jaar geleden nog met speakers van 1200 watt, dit jaar met minder Watt, maar net zoveel enthousiasme. Mocht je Queensnight in het Utrechtse vieren, schroom dan niet om langs te komen… 🙂

 Maar de vraag is….wat doe jij met koninginnenag’? Een megafeest, oordopjes tegen het lawaai, oud Hollandsche schpelletjesch of gewoon zo min mogelijk?

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

11 comments

  1. Koninginnedag is voor mij dit jaar een werkdag. Om 13.00 beginnen tot 13.00 de dag daarna.. Is wel een aardige dag in het kader van de onregelmatigheids toeslag trouwens 😉

    De meeste van onze jongens (moeilijk opvoedbaar, internaat..) zijn op zo’n dag op verlof bij ouders. En als de populatie achterblijvers het toelaat ga ik met ze feesten in Utrecht of Amsterdam.

  2. Wij vieren hier Carnaval op koninginnedag, sinds een paar jaar hebben wij een boulevard bij het strand dus kan je van je strandstoel naar de Frontstreet sloffen om de parade te zien om vervolgens weer te vegeteren op het strand.

  3. De dag ben ik vrij en probeer ik die zinloze drukte te mijden. Misschien ga ik wel schilderen of zo. 😉 De Nach wil ik wel ff de stad in, maar dat hangt er vanaf of ik een vriendin meekrijg (die niet zo happig lijkt te zijn)…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit