Innit?

Dus…Londen was leuk. Ik heb de afstand van hier tot daar nog een dunnetjes te voet overgedaan met als resultaat pijnlijke voeten. Ik heb allerlei landmarks en tourist traps gezien. Ik ben wezen stappen in een club met allemaal veels te belangrijke mensen (althans zo keken ze). Ik heb baco’s gedronken die nergens op leken en ze toen maar aangevuld met een paar weinig effectieve tequila’s. Ik heb in de ene na de andere rij gestaan. Om te plassen, om ergens binnen te komen, om ergens uit te komen, om de volgende rij in te mogen. Ik heb gewinkeld en afgrijselijk veel geld uitgegeven. Ik heb mijn familie en vriend gedwongen om in een Chinees restaurant karaoke te doen en luidkeels the Banana boat song te zingen. Ik heb gelachen om de Chinese versie van karaoke waarbij de tekst-typer wel Γ©rg creatief was met zijn Engels (denk: Mercedes Bends). Ik ben naar het Natural History museum geweest en heb daar in de rij gestaan voor de Dino’s. Ik heb mijn eierstokken in datzelfde museum het zwijgen op weten te leggen door de aanwezigheid van minimaal een miljard pre-the-nanny onbeschofte, luide kinderen. En ik heb gevlogen met Easy Jet en zelfs dat viel wel mee. Al met al was het een mooi weekend. En speciaal voor de meer visueel ingestelde mensen heb ik zelfs nog wat foto’s genomen.

Oversteken in een land waar men de nare gewoonte heeft om links van de weg te rijden is geen pretje. Dat links-gedoe lijkt natuurlijk nergens op.

Met de Londense winkelcentra is weinig mis. Behalve dan die oervervelende mensen die je iets proberen te verkopen. In het Engels zijn ze gelukkig wel te verdragen.

Barclays torent boven ons kleine Amrootje uit. Je ziet ze binnen in die glazen toren gewoon wreed lachen.

Wandelen over de boulevard is overal prettig.

En ook voor echte nerds is er wat te doen πŸ™‚

brrrr gristen soldaten

 

Er zijn er meer en mocht ik jullie ermee willen vervelen, dan merken jullie het vanzelf wel πŸ™‚

 

Oh en een filmpje:

We liepen over dat plein heen en er stonden Christensoldaten te preken en verf naar elkaar te gooien. Dat deden ze naar mensen die zich hadden bekeerd. Vies konden deze mensen niet worden, ze waren namelijk gewassen in het water van jezus of zoiets simplistisch.

[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/nwd1CMZKwAc” width=”400″ height=”325″/]

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

6 comments

  1. Klinkt als een paar leuke dagen!
    “In het Engels zijn ze gelukkig wel te verdragen”… ik krijg ineens een geweldige ingeving om aan de call-centers door te spelen… πŸ™‚

  2. England moet ik ook nog eens doen, is misschien wel iets voor deze zomer… Londen voor één dagje als een must have seen. Maar vooral wil ik wat rondtrekken door de country, van die landweggetjes met mooie hagen en rustieke kasteeltjes. Je hebt me op een idee gebracht πŸ˜‰

  3. @Casa: Nou via de telefoon vind ik ze in geen enkele taal leuk eerlijk gezegd!!

    @Flipse: Bijdragen kunnen op mijn betaalrekening worden bijgeschreven! πŸ™‚ 8)

  4. Xaviera mag ik 1 vraag stellen…… waar denk je dat de meeste problemen die gerelateerd zijn aan mensen mee te maken hebben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit