The queens weekend

Eindelijk op weg naar Londen. 3 dagen bijkomen bij de overburen. Eindelijk even wat rust na een razenddrukke tijd op kantoor.

Volgens mij wordt het wel leuk, al heb ik nog geen idee wat ik ga doen. Welke Londen-oloog heeft leuke suggesties?

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

4 comments

 1. Madame Tussaud.. niet te vergelijken met de Nederlandse versie! De Londense is veel leuker.. althans, dat was mijn ervaring, maar de laatste keer dat ik londen was is wel zo’n 18 jaar geleden, dus het lijkt me dat het alleen maar leuker geworden is 😀

  En verder.. ach, het geëikte is altijd leuk, Buckingham Palace, Piccadilly Circus, (met de mega neon-reclames die je vaak in films ziet), Harrods even van binnen bekijken (vooral de idiote extravagante speelgoedafdeling)

  Ik ben erg van het über-toeristische, dus ik vind dit soort zaken allang prachtig 😀

 2. Oh ja.. en de London Zoo natuurlijk.. al kan ik niet uit eigen ervaring vertellen of die leuk is, ik ben er nog nooit geweest.

 3. Ga een middagje lekker shoppen in Camden Town.
  Dat is een oude fabriekswijk die omgetoverd is in kraampjes, eettentjes en dergelijke. Veel prullaria, maar ook kunst- en antiekshopjes. Hier en daar nog echt jaren zeventig sfeer. Prima curries en allerlei wereldvoedsel. En goedkoop.

  En zondagmiddag lekker naar een van de stadsparken buiten het centrum. Hooguit een half uurtje met de trein. Bushy Park en Hampton Court vind ik erg mooi.

 4. MOMI (Museum Of the Moving Image), geen idee of ze nog een leuke tentoonstelling hebben op het moment, ruim tien jaar terug hadden ze een Jim Henson tentoonstelling wat erg leuk was ;p

  Zou mezelf gaan verliezen in kleine obscure platenzaakjes, weer op zoek naar de filmposter winkel waar ze de posters netjes opgevouwen bewaren, daartegenover staat wel dat ze echt ALLES hebben..

  de Comedy Club als die nog bestaat..

  krijg zin om zelf weer eens te gaan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit