Zomerstand

Tsja, het is ook bij mij (en dan bedoel ik op mijn weblog) komkommertijd. Niet dat er niks gebeurt. Ik was jarig, ziek, kreeg een piano en een videocamera, ik ging stappen, had een kater, versliep me voor werk, werkte over, kreeg ruzie met mijn vriend, maakte het weer goed, ergerde me aan Greet Wildpis en de VVD met hun idioterie, las het nieuwste boek van Stephen King, keek roots, Evan Almighty, Shrek the third, Happily N’ever after en Premonition. Na die laatste film keek ik ook nog even Happy feet om weer vrolijk te worden. Anyways, het is dus niet dat er helemaal niks gebeurt. Het is meer dat ik in zomerstand ben (ondanks het slechte weer) en dat ik pas zo tegen september weer een beetje kan bloggen. Met als ultieme argument: Zo IS het gewoon!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

10 comments

  1. Aaahh! Ksnappum! ‘t Is voor jou een hele tsjelluntsj eens een keertje niet te bloggen. Want je had natuurlijk wat graag die hele waslijst aan dagelijks avontuur in een even grote hoeveelheid blogjes aan ons willen meedelen. Toch? 😉
    Maar iedere weg, khoop wel dat je tussen alles door echt wat rust vindt.

  2. ja, want die schrijft dus zelf nog maar minimaal….en al vóór de zomer überhaupt begonnen was!

    @Floor: denk dat ik zomercarnaval dit jaar skip. Het weer is me te minimaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit