Nomineren

Wat ziet mijn oog. Een prijs voor beste webpoliticus. Nou ik heb wel 3000 sites. Mijn vader vraagt onderhand of het www al van mij is. Ik vind toch wel dat ik in een top 10 mag. Daarbij weet ik zeker dat de rest ze niet zelf heeft gemaakt. Nou ja, misschien een paar wel, maar de meeste niet.

Dus vraagje aan u allen:

Klik hier om te stemmen

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

11 comments

  1. Ik heb zojuist ook mijn burgerplicht gedaan. En dit artikeltje ook geplaatst in mijn ribriek Krenten uit de pap zodat meer lezers de weg naar jouw nominatie weten te vinden (hoop ik).

  2. Je bent toch nog geen politicus? Niet op de zaken vooruit lopen Xaffie de paffie. Maar voor deze keer zal ik op jou stemmen. Twee keer op jou stemmen in één maand, tis me wat zeg. Veeleisend hoor πŸ™‚

  3. Omdat je zo lekker gromt dan. Dat je wat mij betreft de meest interessante site hebt doet daar eigenlijk weinig afbreuk aan.

  4. @allemaal: spanks voor het stemmen πŸ™‚

    @Pascal: Er zijn redelijke VVD-ers (wist ik ook niet), maar Rita Verdonk has GOT to go.

    @Semtex: ja, doet ze inderdaad goed! πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit