Hakkuh

Soms komt er een moment waarop je knopen moet doorhakken. Goed kijken, goed opletten, concluderen wat er gebeurt en de juiste beslissing nemen. Soms over situaties, soms over dingen, soms over mensen. Die eerste twee ben ik met de jaren steeds beter in geworden. Maar vooral dat laatste vind ik moeilijk. Het liefst stel ik het uit. Of negeer ik het een en ander. Of laat ik het gewoon gaan. Het liefste wel. Gelukkig ben ik streng voor mezelf en laat ik mezelf er niet mee wegkomen. Dat soort slap gedrag accepteer ik gewoon niet. Tijd om te hakken dus.

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit