Kandidaat Tweede Kamer GroenLinks

Nederland was altijd een tolerant en vrij land. Maar door de verrechtsing van de laatste jaren is de sfeer in Nederland ernstig verkild. Vooral oudkomers, nieuwkomers en koninkrijksgenoten moeten het keer op keer weer ontgelden. Nu schijnt Nederland moe te zijn van het integratiedebat. Moe van de polarisatie. Dat laatste is mooi, maar een oplossing, een echte visie op wat de multiculturele samenleving nou moet zijn mist nog steeds.

Β 

Met in mijn ene hand het partijprogramma van GroenLinks -de partij die de tolerante sfeer nooit heeft losgelaten en altijd actief heeft uitgedragen- en in mijn andere hand mijn eigen passie, bevlogenheid en strijdbaarheid ben ik ervan overtuigd dat ik een relevante rol kan spelen bij het terugbrengen van die sfeer waarin iedereen de ruimte krijgt zich op haar eigen manier te ontwikkelen. En vooral een sfeer waarin een realistische en positieve langetermijnvisie op onze multiculturele maatschappij tot stand kan komen.

Andere zaken waar ik me voor in wil zetten:

– Koninkrijkszaken, u weet wel inclusief de andere autonome landen binnen dat koninkrijk; de Antillen en Aruba

– Een versterking van de positie van slachtoffers van huiselijk/relationeel geweld/loverboys.

– Beter onderwijs, vermeerdering stageplaatsen, betere carriere perspectieven voor leraren.

– De vrijheid en emancipatie van vrouwen

En als laatste maar zeker niet onbelangrijkste punt wil ik het bewustzijn vergroten als het gaat om ICT en de mogelijkheden die het biedt. Internet en computers zijn geen oplossingen, maar wel middelen die wij nog steeds niet goed in weten te zetten. Hoewel de internetdichtheid in Nederland vreselijk hoog is, benutten we de mogelijkheden en vrijheid van het internet bij lange na niet voldoende. Nederland zou een voortrekker moeten zijn op dit gebied.

Lees verder…….

Gone in 30 seconds – Youtube

En op andere sites:

GroenLinks

Windowpane

Suus and the City

Jenni

Ilham

Pascal

Vedat

Epibrator

In de Spits

Ondersteboven.nl

Lijst0 (23 oktober)

Pimp your vote

Improvive

BlueAce

Wereldomroep

Wil jij ook een banner op je site plaatsen….gewoon doen πŸ˜€

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit