Lost

Lost is toch wel heel erg spannend. Ik was er bij seizoen 2 en 3 uitgestapt. Ik begon een beetje de balen te krijgen van series die de clou over hele seizoenen weten te rekken. Denk aan 24, Prison break, Heroes etc. etc. Daarbij begon dat rekken enigszins saai te worden. Rekken is okay, zelfs goed voor de flexibiliteit, maar het moet me wel geboeid houden. Maar seizoen 4 is een Héél ander verhaal. Wat een spanning en sensatie. Ik snap er natuurlijk de ballen van, maar dat is geen probleem.

Al het schiet-, sla-, hak-, scheld-, schreeuw-, ren-, kunst- en vliegwerk houdt me niet alleen wakker, maar doet me uitkijken naar de volgende aflevering.

Ik moet toegeven dat ik in principe niet van plan was geweest nog terug te komen bij Lost. Maar mijn collega’s bleven het maar bespreken. En omdat ik het risico niet wilde lopen dat ik op mijn Lost-boycot terug zou komen en dan Γ‘lle clou’s al zou weten, legde ik een spreekverbod op. (okay niet echt. Zij waren zo lief om er niet over te kleppen als ik erbij zat). Maar ja, iedereen weet dat zo’n verbod niet lang stand houdt. Ik was het dus aan mezelf Γ©n mijn collega’s verplicht om het kijken te hervatten. Ben toch wel blij dat ik het heb gedaan.

Ik ben bij aflevering 9 van Seizoen 4. Er mag dus bijna weer over Lost worden gepraat in mijn nabijheid. πŸ™‚

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

9 comments

  1. Ik heb de eerste twee seizoenen op de voet gevolgd. Het feit dat ik behoorlijk kwijlde op Said deed daar niets aan af. Een beetje kwijlen op Said doe ik nog wel, maar niet meer genoeg om de serie te volgen. Ik snap er inderdaad geen ene reet meer van.

  2. Ik ben toevallig ook gisteren begonnen met seizoen 4 (vond 2 en 3 wel leuk πŸ™‚ ) en kon niet ophouden met kijken! Gevolg was dat ik vandaag niet al te fit op m’n werk zat.. Ben nu bij afl 5

  3. @Jenni: ja, dat snapte ik..said/sayid…maakt niet uit…maar hoezo dan (overigens was mijn collega ook wel bekend als de eerste reageerder op deze post het wel een beetje met je eens…!)

  4. @ Xaf: Gewoon, ik vind het een aangenaam manschpersoon om naar te kijken, en dat gaf de serie een extra dimensie… ook toen ik er allang geen reet meer van snapte. En dat mijn sayid-fetish niets afdeed aan het feit dat ik de serie op de voet volgde moet je met een tikkeltje sarcasme lezen. Want dat was natuurlijk wel zo. Snap je het nog? Dat is mooi, want ik snap het zelf niet eens meer. πŸ˜›

  5. Ter aanvulling: misschien heb ik wel iets met oorlogszuchtige maar stiekum toch vredelievende Irakezen.. want als ik de acteur (Naveen Andrews) in andere films tegenkom heb ik dat minder. Behalve in the English Patient, maar ja, daar heeft hij weer haar tot op zijn enkels, en dat hoeft nou ook weer niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit