Waarom je idioten niet alleen moet laten

Ik heb nog niet de kans gehad om de slaap uit mijn ogen te wrijven, word ik al geconfronteerd met Neerlands lelijkste mensch, van binnen én buiten: Greet Wilderz. Greet heeft weer een plan bedacht dat alleen maar omschreven kan worden als pragmatisch, uitvoerbaar en vooral oplossingsgericht: laten we de koran verbieden.

Jemig de pemig, dat ik er zelf niet op ben gekomen. Waar was ik met mijn hoofd. Al die jaren lag de oplossing zó voor de hand dat ik (en velen met mij) er zo overheen heb gekeken. Gelukkig is er altijd Greetje nog.

Volgens onze nationale druif is de koran een boek van het kaliber Mein Kamf en moet het gebruik ervan in de moskee en op straat bestraft worden verdulleme. Dat schrijft hij althans in een open brief aan de Volkskrant. Want de koran inspireert tot geweld en wordt als excuus gebruikt om geweld aan te wenden. En als je die verbiedt en het gebruik ervan bestraft, dan zal al het geweld verdwijnen. Alsof je er Hans Kazan himself op los laat. Je merkt direct dat Greetje hier keihard over na heeft gedacht. Geen wonder dat hij al een tijdje zo stil is, hij was natuurlijk bezig met zijn magnum opus.

Maar Greetje heeft me geïnspireerd. De beste vent heeft gelijk. Geweld en haat moeten de wereld uit. Dus, laten we iedereen die er een dagtaak van maakt om andere mensen te haten om hun ras, huidskleur, religie of cultuur verbieden. Laten we ook het gebruik van de ideeën van deze mensen op straat, op het werk, in het uitgaansleven, maar vooral in de politiek bestraffen. Laten we diegenen die inspireren tot deze haat en zelfs aanzetten tot geweld een halt toe roepen.

Nou Geertje op die lijst haal je de top 10 met gemak. Wat zeg ik, je bent de topperrrrr van de week. Gefeliciteerd met je nominatie!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

4 comments

  1. Pingback: Nova at Xa4a.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit