Tegen de VerWildering

Die Doekle Terpstra. Schrok hij even toen bleek dat hij niet de enige is die Wilderz zat is. Doekle’s idee om “op te staan tegen de verWildering van de samenleving” is een van de betere plannen die ik in lange tijd heb gehoord (behalve misschien dan het plan om mij te verrassen met een tripje Barcelona). Ik vind dan ook dat wij (jij en ik) Doekle nog maar eens duidelijk moeten steunen. En aangezien ik zijn nummer heel toevallig niet bij de hand heb Γ©n zijn emailadres heb verwijderd πŸ™‚Β  – moet het dan maar via een petitie. Drie hoeraatjes voor Doekle – hΓ©t medicijn tegen de verWildering!

http://www.gopetition.com/online/15589.html

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

6 comments

 1. Zo gaan we steeds verder Balkaniseren. Mensen zullen zich steeds vaker gedwongen voelen partij te kiezen. Het veilige midden is verworden tot een smeltende ijsschots.

 2. De heisa over deze tegenbeweging is de moeite al waard. De grappigste reactie van vanavond was die van Rita, die vond dat de verkeerde ideeΓ«n van Geert via het politieke debat bestreden moeten worden. Op zich ben ik het hardgrondig met haar eens, er zijn momenteel te veel politici die mee willen snoepen uit de onderbuikruif waar Wilders zijn stemmen vandaan haalt, en daarom de confrontatie uit de weg gaan. Ware het niet dat Rita uit dezelfde ruif eet en net als Wilders elk debat met het volharden in populistische oneliners uit de weg gaat.

 3. Ik zie niet in waarom ik met provocaties mee zou moeten gaan. Terpstra bedient Wilders op zijn wenken. Die Wilders heeft bijna iedereen tuk. Hij hoeft niet eens een fillumpie te maken. Alleen al aangeven dat hij het van plan is doet hem al binnenlopen. Die Terpstra kan daar beter zijn schouders over ophalen.

 4. Waarom iemand zou denken dat die tactiek ergens anders dan op het schoolplein werkt moet volgens mij een wekker kopen, maar vooral wakker worden.

  Het probleem met negeren is dat er een grote groep mensen is die jouw zwijgen en dat van anderen ziet als: Wie zwijgt stemt toe. En die groep keert zich steeds meer af van de Nederlandse maatschappij zowel fysiek (door idd terug te gaan naar hun ” eigen land”) als mentaal – door Hollanders te vermijden. Er is dus wel degelijk een reden om je uit te spreken en Wilders niet gewoon uit te laten razen in de hoop dat er ooit eens een einde aan komt.

 5. O, ik moet weer eens wakker worden. Dat zeiden islambashers laatst ook tegen mij toen ik hen vroeg wanneer die sharia, waar ze het altijd over hebben, nou eindelijk eens een keer ingevoerd gaat worden want als het gebeurt wil ik er wel bij zijn. Zoveel gebeurd er namelijk niet in dit zeurlandje.

  Over een film die nog niet gemaakt is, of nooit gemaakt zal worden, valt inhoudelijks niets te zeggen lijkt me. De Donorshow valkuil.

  Kamerleden debatteren niet met Wilders. Toen hij de koran wilde verbieden durfde niemand het aan om te vragen hoe hij zo’n verbod voor zich ziet en hoe dat wil handhaven. En wat de douane moet doen wanneer iemand er mee het land inkomt enzovoort enzovoort. Het is zo moeilijk niet maar iedereen is bang om een sneer van Wilders te krijgen die blijft hangen bij de kiezer. Het is ook niet helemaal ongegrond. Wanneer veel mensen nu denken aan Wim Kok denken ze aan de kreet van Fortuyn: de puinhopen van paars.

  Maar een tegenbeweging. Over verwildering gesproken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit