Steun Doekle

Doekle tegen de VerWildering

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

1 comment

  1. Ik steun het initiatief van Doekle Terpstra volmondig. Hier in Eindhoven, waar de Al Furqanmoskee destijds danzij Rita Verdonk in opspraak raakte, worden veel initiatieven in de buurt (Woensel) ondernomen om de onderlinge verstandhouding tussen Nederlanders en moslims – en zo het buurtklimaat – te verbeteren.
    Als christen heb ik wekelijks contact met een imam en ik kan niet anders zeggen dan dat ik bewondering heb en respect voor de wijze waarop hij de islam beleeft en de coëxistentie met andere religies.
    Natuurlijk zijn er onder moslims ook andere geluiden, maar die kennen we ook onder christenen. De islam blijkt verschillende interpretaties te kennen en daar zijn heel goede bij, die ook tolerant zijn en ook willen integreren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit