Mi novio

Sabado en Barcelona. Oftewel, zaterdag in de stad die ècht nooit slaapt. De afgelopen 3 dagen waren supercool. Flamenco, Gaudí, sangría en La Rambla. Precies wat een mens nodig heeft zo tegen het einde van november.

Maar gisteren kwam de echte verrassing(al was een trip Barcelona an sich al genoeg verrassing). Opeens trok mijn vriendje zo’n klein doosje ergens vandaan, met daarin een onwijs coole ring. Of ik met hem z’n leven wilde delen. Nu ben ik maar minimaal traditioneel en een echte droogkloot….maar deze specifieke ‘ja’ was toch wel erg bijzonder. Ik denk dat ik nu een soort van verloofd ben, maar als echte droogkloot heb ik geen idee hoe dat allemaal werkt. Who cares. Ik vind het fantastisch.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

8 comments

  1. Geen mooiere stad om gevraagd te worden dan Barcelona! Als de vent dan ook nog voldoet aan al je wensen, is het elemaal perfect! Gefeliciteerd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit