Hoeveel publiciteitsgeile mensen kun je op een dag verdragen?

Eén vandaag ging vandaag over de grenzeloosheid van carnaval (verzorgd door de EO) en uiteraard….Joran van der Sloot. En hoewel ik niks met meneer van der Sloot heb, is het toch belachelijk hoe kritiekloos het medialand in Nederland is. Jezus Christus (speciaal voor de biddende mensen bij de televisietoren), hoe eikelig kun je zijn? Een of andere mevrouw aan het woord die toevallig net bij de bekentenis van Joran over Daury (waarvan vandaag bekend werd dat hij claimt en zegt te kunnen bewijzen dat hij niet op aruba was toendertijd) roept dat hij daar wel opeens heel erg onzeker was. Een Amerikaanse “specialist” die zegt: “Het was een groepsverkrachting, waarna ze Natalee in een kooi hebben gestopt.”

Uhm, heb jij die bekentenis gehoord? Is die man dan misschien helderziend? En hoe helderziend is hij dan? Kunnen we hem dan aub inzetten voor de verdwijning van Amelia Earhart?

Sorry hoor, een beetje sensatie gun ik iedereen. Maar dit gaat wel erg ver over de dommigheidgrens heen. En hoewel ik die domme medemens best wel eens hier en daar tegen het lijf loop, vind ik het van de – semi-objectieve (geef het nou eens toe) media wel érg teleurstellend.

Zijn ze nou écht te lui? Zijn ze grenzeloos pretentieus in woord, maar willen ze een graantje meepikken van Peter R. in daad? Deze zaak is op zichzelf al ernstig genoeg. Zaken erbij verzinnen helpt niks en niemand. Maar niet alleen dat, het is bijna misdadig. Joran is een lul. Maar Joran ontmaskert wel een hele grote hoop andere lullen.

Gatverrrr

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

8 comments

  1. Eeeeehh… ik zit geloof wel aan mijn taks voor vandaag….

    Zoveel dom, eigengeilend, geluidgevend om het geluidgeven gebral, heb ik zelden op één dag gehoord.

    Ober! Bakje a.u.b…

  2. Jups ik trek het ook niet meer. Xaviera je vergeet er nog 2….Rutte en Wilders die willen er ook op meesurfen. Maar goed voor mij is het genoeg geweest, op naar de volgende sensatie.

  3. Neemt niet weg dat ik mij situaties kan indenken waarbij ik ook blij zou zijn wanneer Peter R. zich op een zaak zou storten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit