Peter R. de Vries Update 2

Was Joran meer dan stoned? Volgens dit weblog wel…

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

5 comments

  1. nee die steve brown is helemaal niet te vertrouwen , die heeft bij voorbaat al iets tegen peter , van blowen word je een beetje suf en van coke pep je weer helemaal op
    als Joran (spreekt uit als stront) gesnoven heeft dan heeft hij er een beetje tuusen gehangen maar van de wereld was hij zeker niet een gewoon mens ziet dat zelfs , ik snap niet dat er zoveel mensen proberen om peter neer te halen , het gaat hier om joran die wat te verbergen heeft, dat begrijp je al uit de eerste zin die hij vertelt tegen die patrick “dit heb ik nog nooit tegen iemand vertelt” dan blijkt toch dat hij iest te verberegen heeft ook al heet tie de helft vertelt , van mij mogen ze ‘m martelen dan laat tie tenminste echt wat los , geef me 5 min. ):(

  2. trouwens die steve brown dat is vergelijkbaar met een stuk stront wat nog blijft zitten in je aars, en dat je oneindig moet vegen om het weg te krijgen….

  3. peter neerhalen is om wat hij doet met de rechtsstaat en ons rechtssysteem….joran is een eikel…maar peter is een eikel Ên eigengeiler die aan stemmingmakerij doet voor zijn eigen gewin en het liefst over de hoofden van anderen…beide eikels I guess

  4. @ronnie jij bent ook stront… btw steve is integer lees het interview in de times maar..peter de vries is een maffiajournalist.. hij zal nooit politicus kunnen worden omdat de aivd teveel over hem heeft over zijn connecties met de onderwereld..vraag fred teeven maar..peter de vries is nu de willibrord frequin van de misdaadjournalistiek..hahhhhhhhhhaahaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit