Dubbel

Dubbele nationaliteit? Lekker belangrijk. Ik maak me meer zorgen over de dubbele agenda van Greetje Wilders.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

10 comments

  1. Over z’n Oosteuropeaantje gesproken… beetje flauw dat hij laats bij NOVA weigerde om te zeggen welke nationaliteit zij heeft…
    (Of was het bij Pauw & Witteman…)

  2. Nee dat niet, dat zou niet kloppen met de praktijk. Ik denk wel dat je zoiets moet regelen. Als er wettelijk het een en ander niet klopt moet je dat in orde maken. Net zoiets als met de invoer van de nieuwe asielwet. We geven een generaal pardon en alles wat erna komt moet zich aan de nieuwe regels houden, kan je ook met die paspoorten doen. Maar dat moet helemaal geen hot issue wezen eigenlijk, meer een suffe wetswijziging en klaar.

  3. Nou als 2 grondwetten elkaar in de weg zitten heb je wettelijk toch een probleem. En je mag van de politiek dat verwachten dat ze wet handhaven en aanpassen waar hij niet klopt. Lijkt mij heel logisch. Kijk wij burgers vinden dat muggeziften, maar wettelijk is het toch een heel ander verhaal.

  4. Paspoort zegt niet over loyaliteit. Het zelfde als waar je geboren bent. Kijk maar naar zoveel politici die hun eigen (ei)landen leegroven en dan onder het mom het wil des volks.. Ik heb liever mensen van verre oorden die wel hart hebben voor een (ei)land.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit