Tambú

Vandaag was ik uitgenodigd voor het radioprogramma Tambú. Dit programma wordt wekelijks uitgezonden via radio 5 en richt zich op Antilliaanse en Arubaanse luisteraars. Normaal is het programma in volledig in het Papiaments. Maar speciaal voor mij werd een uitzondering gemaakt. Gelukkig maar, want hoewel ik wel basaal Papiaments spreek vind ik het toch nog moeilijk om een coherent verhaal te vertellen in de taal van mijn ouders.

Tijdens de uitzendig mocht ik wat over mezelf vertellen en mijn politieke ambities en werden mij een aantal stellingen voorgelegd. Mocht je interesse hebben, dan kan je de uitzending (deze week dan nog) hier beluisteren:

http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/radio5/nps/tambu/laatste.wma

Mijn stukje begint op de 29ste minuut en 26 seconden. Versta je geen papiamento, dan kan ik je aanraden door te zappen 🙂

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

2 comments

  1. Ik versta er totaal niets van, maar dat komt, omdat ik geen verbinding kan krijgen. Ik zal kijken of ik het op een andere manier te horen kan krijgen. Jammer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit