Euro K

Okay, ik heb een brulshirt, een voetbalhoed, oranje beenwarmers en een knaloranje legging. Ik heb niks van deze zaken ook echt aangetrokken, maar ik heb ze wel. Ik ben er dus klaar voor. Jezus wat een stress kinders. Luister, het oostblok gaat er al vandoor met het Eurovisie. Ik vind dat wij dan het EK mogen hebben. Je kan nu eenmaal niet alles hebben in dit leven.

 

Veel plezier straks!

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

6 comments

  1. pijnlijk. Echt pijnlijk. Ook pijnlijk overigens hoe de commentator het al in d2 5e minuut opgaf en hoe de “fans” aldaar doodstil zaten in plaats van juist aan te moedigen. Maar goed, vooral pijnlijk dat we verloren.

  2. @Xaviera: maar dat is het probleem van het Nederlandse elftal. Als het niet direct goed gaat, komt het zelden nog goed.
    Op zichzelf niets nieuws, maar deze keer had ik het niet verwacht, na die spectaculaire overwinningen. Het publiek ook niet, denk ik. Die waren ook in shock.

  3. “Luister, het oostblok gaat er al vandoor met het Eurovisie”.

    Komt wel weer goed. De eerste Polen houden het hier al weer voor gezien en gaan terug (jammer, want ze konden wel lekker klussen), dus hoeven we niet bang te zijn dat het voormalig oostblok alles overneemt.
    Wie weet leveren ze het songfestival ook wel weer in als ze er zelf genoeg van hebben en geven ze Hiddink terug om er volgende keer echt iets van te maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit