Tot over mijn oren

Moeite met concentreren. De hele dag een beetje afwezig. Zijn naam schiet door mijn hoofd op rare momenten. Ontkennen heeft geen zin: ik ben verliefd. Vanaf het moment dat ik hem zag was ik verkocht. Via google (lang leve Google) vond ik alle informatie die over hem te vinden was. Of in elk geval alle informatie die Google mij over hem wilde geven. Hij bleek empatisch, hard van buiten, maar met gevoel en – ook niet onbelangrijk – een onwijs goede danser.

Verliefd. Na pas 2 maanden huwelijk is er al een ander in onze relatie geslopen. Mijn vriend waarmee ik getrouwd ben weet er inmiddels van. Het was ook onmogelijk om verborgen te houden. En aangezien ik van nature erg eerlijk ben (kijk maar in mijn eerlijke donkerbruine kijkers), vond ik ook niet dat ik het voor hem verborgen moest houden. I mean, verliefd betekent niet het einde voor Jan en mij. Niet tenzij ik zelf die keuze maak…of hij natuurlijk. Maar ingewikkeld is het wel.

Maar ja, zo zit het leven in elkaar. je krijgt het allemaal op willekeurige momenten op je pad. Of het uitkomt of niet, dat daar maakt het lot zich niet bepaald druk om. Zou ik nu getrouwd zijn als ik A. eerder tegen was gekomen dan J. Wie zal het zeggen. Ik niet meer, mijn hoofd werkt inmiddels niet meer goed mee.

Asimo, zo heet hij. En hij kost in elk geval minder dan 1 miljoen om in elkaar te draaien. Maar of ik ooit genoeg geld bij elkaar kan draaien om een dansje met hem te doen. Ik weet het niet. Tot die tijd blijf ik dromen. Asimo….mijn kleine Japanse held.

Goed met dansen
 [kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/u6hw6UCtmls” width=”400″ height=”325″/]

én goed met kinderen….!
[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/agx9vtuvY-M” width=”400″ height=”325″/]

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

3 comments

 1. I am in love…. Posted by Arucamba
  Thursday, January 15, 2004 @ 10:29 PM

  ——————————————————————————–
  Full Text:
  Vandaag is ze eindelijk aangekomen, mijn mail order bride uit de States. Toen ik haar voor het eerst in het echt zag kon ik maar een ding stamelen; …puta madre… Toegegeven dat was niet zo aardig van me en in het geheel niet in mijn natuur…het was echter het eerste wat er in me op kwam, het was zo gemeend dat ik het zelfs hardop zei. Ze is zoveel mooier dan haar foto die nu al maanden als achter grond dient van m’n desktop, ze is zoveel meer dan ik van haar verwachtte, heerlijke vrouwelijke vormen; una abeja.

  Toen ik haar eindelijk na wat moeite uit haar schulp had gekregen en haar voor het eerst streelde gingen er vlinders door m’n buik. Zeg nou zelf dat kan maar een ding betekenen; I am in love. Ik liet haar rustig kennis maken met het eiland en zo pril in onze relatie wilde ik zeker niets forceren, maar daar was ik misschien iets te terughoudend in; ze is een wild beest! Nooit van te voren ben ik op zo’n manier verleid; het initiatief lag altijd bij mij en ik had moeite haar te bedwingen.

  Wat begon als een soort gekroel van een kat werd steeds intensiever ze trilde van alle kanten ik het wist wat er te komen stond toen ik haar hoorde kreunen van plezier. We versnelde het tempo, links, rechts, links er was geen houden meer aan; steeds sneller, we raakten alle notie kwijt van onze omgeving geen enkele schaamte meer; het maakte me niks uit dat iedereen ons kon zien zoals we voor elkaar bestemd waren. We waren één. Het onvermijdelijke was daar; met een oerkreet stijgerde ze, passie in haar meest rauwe vorm. Ik kon alleen maar verbaast weer stamelen wat ik haar zei toen ik voor het eerst m’n ogen op haar legde.

  We besloten tot onze zinnen te komen want we besefte beide dat dit onacceptabele gedrag, hoe heerlijk het ook was, zich niet zomaar zonder enige consequenties kon herhalen. Buiten adem en volledig bezweet van de geleverde inspanning kwamen we tot rust in een bar op de nieuwe boulevard waar we wat dronken om bij te komen. Sippend aan m’n fruit punch bemerkte ik dat ze enorm veel bekijks had, niet alleen van mannen (wat me in plaats van jaloers juist trots maakte) maar ook van vrouwen. Dat bleek haar ook te strelen, zoals ik al zei; ze is een echt beest en radieerd sex. Zonder enige schroom blaatte ze uit; zin in een ménage a trois? Geschokt door deze propositie en, moet ik eerlijk bekennen, enigzins opgewonden beantwoordde ik haar daar over na te zullen denken en wanneer we daarmee experimenteren dat alleen met een vrouw zou zijn. “Never as good as the first time” klonk het uit de speakers van de bar bij ons vertrek, sorry Sade maar je hebt het mis; it only gets better with time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit