Let freedom reign

“Waar ga je heen?” De vraag die onvermijdelijk volgt op de melding dat ik 2 weken niet op kantoor zal verschijnen. “Naar bed!” Mijn antwoord steevast hetzelfde. Nergens heen dus. Niet naar Aruba of Gran canaria. Niet naar Turkije of de Bahamas. En al helemaal niet naar Ijsland, al zou ik dan wel meteen wat spaarcenten kunnen terugvorderen, maar zelfs daar ben ik te moe voor. Eindelijk écht vakantie. Gewoon grenzeloos lui zijn. Niks doen. Hangen. Chillen. Zombie-en.

Heerlijk!

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit