Vijf hele lagen

Maar hoeveel lagen nagellak kun je eigenlijk eroverheen blijven plamuren? Dat is de vraag op deze zonnige dinsdag. Laag 5 is sinds 5 minuten gelden een feit en ik moet zeggen: het gaat nog prima. Ik geef toe, dit is geen brekend nieuws, maatschappelijk probleem of ernstig onrecht. Maar geef jij dan ook toe dat nagellak niet geheel onbelangrijk is. 

Nagels zijn irritant dingen. Niet alleen hebben ze weinig functie – tenzij je een korstje of een muggenbult hebt ofzo – maar verder heb je er daadwerkelijk niks aan en kost het nog tijd om ze te onderhouden ook. Althans, dat heb ik gehoord. De tijd die ik aan mijn nagels besteed is zo minimaal dat het tikken van deze zin ongeveer evenveel investering kost.

Een nagelmevrouw eraan laten peuteren? Nee dank je, dat gepriegel in mijn aura is niks voor mij, blijf jij maar lekker in je boutique, ik heb mijn tanden om mijn nagels bij te werken. Ja kind, dat gaat dus prima. Niet dat ik van die afgekloven vingers heb hoor. Ik heb zelfs redelijk lange nagels – te lui om ze te knippen. Maar als er eens een haaltje in zit of de vorm mij gewoon niet aanstaat, dan is een beetje geknabbel vaak meer dan voldoende om dat probleem op te lossen.

Goed, de paar minuten die ik moest overbruggen om mijn nagels te laten drogen zijn voorbij en daarmee ook dit stukje. Het heeft ze overigens geen goed gedaan, dat tikken terwijl ze nog nat zijn. Kleine tip, vooral de SHIFT-toets brengt ernstige schade toe. Nu snel de deur uit en op weg naar morgen weer…voor laag 6 van mijn nagellak-experiment.

Share with your friends









Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends









Submit