‘Arry Potter

Hij is besteld. Maar ik moet dus nog tot 21 juli wachten voordat ik ‘m kan lezen. Dat is balen. Vooral omdat de schrijfster al een aantal maal heeft gezegd dat er hoofdfiguren dood zullen gaan in dit deel. Harry misschien wel? Dat zou ik mijn lezers als schrijver never nooit aandoen. Doen wij zo ons best om ons in te leven in al die karakters, vallen ze een voor een dood neer. Waarschijnlijk heb ik na het lezen van deel 7 alleen een unsatisfied gevoel en hoop ik dat er nog een deel komt waarin iedereen weer tot leven komt.

Maar goed, ik moet en zal het laatste deel lezen. I’ve come this far, I’m gonna see it through. Nog 6 maandjes…. pfffffffffff

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

1 comment

  1. Ik heb hem ook besteld. Ik kijk reikhalzend uit naar het moment dat hij door de brievenbus glijdt. Tot die tijd ben ik maar weer, voor de veertigste keer, begonnen aan de andere zes delen. probleem.. het is pas half februari en ik ben alweer in deel zes begonnen.

    Film nummer vijf komt ook in juli. Yes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit