Soms heb je opeens zin om iets te maken. Nou ja: soms heb ik opeens zin om iets te maken. Zo vloog de gedachte om de Logicalfallacies.com-poster eens naar het Nederlands te vertalen – al een tijdje door mijn hoofd. Die heb ik vorige week gemaakt. Daarbij heb ik dan een invulversie gemaakt waarmee je jouw favo discussie kunt plaatsen in die poster.

Het was even werk (ik ben geen designer, dus het is heel erg behelpen en ik moest weer alles uitzoeken, dus ook dat was een aanslag op mijn planning:)).

Toen raakte de poep de ventilator rondom zwarte piet. En als je hier langer leest, weet je allang wat ik vind en zal het je dus ook niet verbazen dat ik de drogreden-poster heb ingevuld rondom dit thema. Hieronder die versie. Niet meteen haten, ik heb dáár weer onder de invulversie gezet, dan kun je zelf jouw favo discussie ontleden.

Have fun.

Zoek je een hele grote versie? Klik dan hier.

zwartepiet-medium

DoeHetZelf-medium