Voormalig Nederlanders gezocht!

“Er is nog ruimte op rechts voor een serieuze partij,” dat riep Wilders een tijdje terug al. Vandaag maakte de man die de weg naar de kapper niet durft te vragen bekend dat de belangrijkste punten van zijn nieuwe partij integratie en immigratie zullen zijn. Want dat is wat rechts deze dagen inhoudt: een “harde”, ongenuanceerde en vaak idiote aanpak van niet-blanke Nederlanders.

Volgens de laatste polls zou de partij van Wilders het nog goed doen ook. SCHAMEN JULLIE JE NIET HOLLANDERS? (Hollanders ja, in tegenstelling tot Nederlanders, want dat ben ik zelf ook). Schamen jullie je niet dat zoveel van jullie staan te juichen als de eerste de beste idioot iets negatiefs (maakt niet uit wat als het maar negatief is) roept over de allochtone medemens. Een medemens die in de politiek slecht vertegenwoordigd is en dus zelden de kans krijgt om terug te roepen. Een groep die alleen maar voor tv-programma’s wordt uitgenodigd wanneer zij iets extreems te zeggen hebben, gebrekkig Nederlands spreken of volslagen idioot zijn (kan ook een combi zijn van die 3 zaken).

Schamen jullie je niet om het woord allochtoon te pas en te onpas en altijd in negatieve zin over de tafel te smijten, terwijl daadwerkelijk niemand exact weet over wie jullie het hebben: Arubanen? Koreanen? Turken? Marokkanen? Somaliër? Amerikanen? Ghanezen? Belgen? Wie o wie? Maar ondertussen zijn de kwalificaties en oordelen over deze “allochtonen” niet voor de poes.

Schamen jullie je niet om je op de borst te kloppen over dat je zo tolerant bent. Hoe krijg je het over je lippen???? Ik heb in andere landen gezien hoe jullie “getolereerd” worden en gek genoeg reageren jullie exact hetzelfde als die duistere allochtoon hier in Nederland: jullie trekken naar elkaar toe, weigeren boerenkool met worst op te geven en om koninginnedag en kroketten los te laten. Sommige van jullie wonen al 20 jaar op Aruba en spreken nog STEEDS geen woord Papiaments ( en nee, Aruba is geen kolonie meer van jullie, doe ‘s een inburgeringscursus man!) En dan waren jullie nog niet eens uitgenodigd naar die landen waar ik nu over spreek.

BAH! Wat is er met dit land aan de hand? En kom nu niet aanzetten met jullie favoriete onzin: “ga dan terug naar je eigen land”. Nederland IS mijn land. Utrecht IS mijn stad!
Sta ik laatst op iemand te wachten, komt er zo’n tolereerder langs met de vraag of ik moslim ben. Ik zou daadwerkelijk niet weten waarom ik dat zou zijn, op Aruba zijn maar weinig moslims namelijk. Maar goed, ik antwoord ontkennend, waarop hij zegt: IK vind jou echt fantastisch. Je bent zo geïntegreerd (dit alles werd mij met een onverstaanbaar Maastrichts accent gemeld)!

Ik kon die lul wel een mep verkopen. Ik ben helemaal niet geïntegreerd namelijk. Nog geen miljoenste van een procent. Ik ben hier geboren en getogen, dus integreren was niet nodig. Mijn God, Nederland word wakker! Anders ga ik uitburgeringscrusussen aanbieden en dan komen jullie erachter dat voormalig-Nederlanders veel vervelender kunnen zijn dan toekomstige!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit