Eten, ziek zijn en mooie bestemmingen

Mijn vakantie is voorbij. Mijn jetlag echter is nog volop aanwezig en mijn irritante verkoudheid (rechtstreeks uit de knoek van Aruba) neemt ook nog geen afscheid.

Wat heb ik genoten. Aruba blijft toch ook een beetje thuis. En met een gevoelstemperatuur van 40 graden Celsius, een heel warm thuis ook nog. En niet alleen Aruba was warm: (de haven van) St. Thomas, (de haven van) Barbados, St. Kitts, St. Lucia, (de haven van) St. Maarten en San Juan kunnen er ook wat van. Ik ging de herfst (maar tegenwoordig ook de zomer) van Nederland bijna missen.

Ja, dit was de vakantie der vakanties. Van 9 september tot 2 oktober verbleef ik op Aruba, een aantal van die bovengenoemde eilanden en 3 dagen in San Juan. Heerlijk, mooi, interessant en op een voor mij nieuwe manier. Om mijn vaders 60ste verjaardag te vieren (hij wordt 28 oktober 60) gingen we deze vakantie namelijk met z’n allen op cruise.

Wat kan ik erover zeggen. Van alles echt. Maar erover schrijven, vind ik veel lastiger. Ik ben dan ook van plan om het bij zeggen te houden. Want dat ik mijn cruise ervaringen wil vastleggen, dat staat vast. Dit moet ik namelijk absoluut onthouden. Op de cruise zelf heb ik niet echt heel veel gefilmd. Vooral niet omdat ik 3 volle dagen superziek was. Jawel, ik ben een lucky bastard. St. Thomas en Barbados heb ik gemist, omdat ik kostend in mijn hut zat (cruise jargon weet je wel). Geveld door een voedselvergiftiging en ook nog eens zeeziek. Dat laatste kon ik oplossen met pillen, dat eerste moest ik gewoon zien te overleven. Wat een narigheid. Wel filmde ik wat op de dag dat ik weer beter was. Ik zie nog wat bleekjes en ben nogal geopinieerd. Je moet  het me maar vergeven, ik had niet ‘s werelds best bui!

httpv://www.youtube.com/watch?v=tETngQ3F8Q8

Die kilo’s die ik van het ziek zijn kwijt was geraakt, ben ik van het eten op Aruba gewoon weer aangekomen. Een dieet is dan ook niet meer te vermijden. Maar ik heb dan ook erg lekker gegeten. Onder anderen bij Coco Plum. Dat tentje wil ik toch even genoemd hebben, want wat kun je daar lekker eten én drinken en de eigenaar is echt een onwijs geinige gozer met een oplossende attitude (I’ll make it work for you) en dat kan ik appreciëren. Ben je dus ooit op Aruba, dan moet je daar zeker heen. Hier een filmpje, dat eigenlijk niets toevoegt, maar wel ook over Coco plum info bevat!

httpv://www.youtube.com/watch?v=GzpSzwaIVGw

Naast eten, ziek worden, niet eten en dan weer wel eten, heb ik nog heus wel meer gedaan tijdens mijn vakantie. Strandhangen, airco-hangen, discotheek-hangen, maar ook een paar keer uitgebreid gezongen. Drie keer zelfs (de cruise alleen al liep over van de karaoke). Dat heeft Jan ook maar eens op video gezet. Altijd leuk voor het nageslacht (al weet ik niet of katten dit zo interessant vinden).

httpv://www.youtube.com/watch?v=uABGC-ZdRto

Mercedes Benz is toch zo’n kek nummer he. Op de cruise deed ik een veel minder kek nummer: I will survive. Maar ik kende er maar 2 van de liedjeslijst en Raining men had ik al gedaan (die video is nog in het bezit van mijn zwager trouwens). Karaoke..lame? Ja! Maar met een liveband dan wel weer leuk-achtig. De dame naast mij is de zanger(es) redder. Zing je vals? gaat het niet goed met de tekst? Dan valt zij dus in. Anywho, je hoort de Altijd enthousiaste Yanks op de achtergrond. Qua publiek – ook bij karaoke – moet je echt Yanks inhuren, die kunnen er wat van 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=LDCUffkw79Y

Nou, veel meer video heb ik niet. Behalve dan wat natuur van…St. Kitts denk ik..of misschien St. Lucia. Nou ja, mooi in elk geval, maar wel heeeeel kort 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=CPwbJT723PY

Mijn cruise verhaal komt dus nog. Voor nu ga ik even mijn jetlag verslaan en jou, met Wordfeud uiteraard!

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

4 comments

  1. ‘De dame naast mij is de zanger(es) redder.’ Ja en? Godallejezus wat heb jij toch een stem! Zie daar maar eens overheen te komen als ‘zangeres’. En dan nog een beetje a capella gaan staan zingen ook, dat vind ik al helemaal zoiets engs (ook als imand anders het doet).

  2. ‘De dame naast mij is de zanger(es) redder.’ Ja en? Godallejezus wat heb jij toch een stem! Zie daar maar eens overheen te komen als ‘zangeres’. En dan nog een beetje a capella gaan staan zingen ook, dat vind ik al helemaal zoiets engs (ook als imand anders het doet).

      1. Ja, gewoon, helemaal kaal en alleen gaan staan zingen zeg! Ik ben, als iemand anders het doet, dan bang dat het fout gaat, dat diens stem raar gaat trillen of zo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit