Vaag..

Op een van de kantoren van mijn werkgever hangt dit briefje op de deur van de damestoilet.

Je gaat je toch afvragen wat er is voorgevallen om zo’n briefje te inspireren. Ik heb het even nagevraagd, maar op de herentoilet hangt er niks.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

11 comments

  1. Wij hebben ook zulke briefjes op het werk gehad, ja. Bij de mannen Γ©n de vrouwen. Maar van iemand van Fascilitaire Zaken hoorde ik, dat het wel eens gebeurde dat vrouwen hun bebloede maandverband gewoon tegen de muur of deur plakten… *braak*

  2. Nee, als je zo ranzig bent dat je zoiets idioots doet zonder zelf over je nek te gaan, dan zal zo’n papiertje weinig doen. Maar wellicht worden de delictpleegsters even met hun neus op de feiten gedrukt. Ofzo.

  3. Vreemd dat er in dit advies niets staat over op welke knop je moet drukken om niet teveel water te verspillen. Zeker geen milieubewuste werkgever?

  4. Ik heb ook wel eens dit soort briefjes opgehangern (wel humoristischer natuurlijk). Het effect is kortdurend, maar het is een zegen voor zo lang als het duurt. Sommige mensen hebben echt geen benul waar een wc borstel voor dient, bijvoorbeeld. Ook gehang boven het toilet en daaraan inherente druppels op de bril is zooooooooo smerig….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit