Donder toch op

marleneIk moet maar heel erg snel gaan genieten restaurants, café’s en clubs. Geen roken = niet uitgaan. De niet-roken maffia begint me echt op de zenuwen te werken. En bij de volgende verkiezingen stem ik daadwerkelijk op een partij die niet zo idioot doet.

Jammergenoeg is dat voor zover ik weet alleen maar de VVD. Dat wordt een blancostem. Stelletje dwingelanders zijn het gewoon. Niet je moet kunnen kiezen, nee het moet volledig worden verboden. Niet de sigaret hoor….nee, die levert teveel geld op en de prijs kan nog wel omhoog. Nee, het roken moet verboden worden. Wat is dat nou weer voor lame-ass 1984 gezeik. Verbied dan de auto ook maar, die is mega gevaarlijk. Ugh, ik moet echt weg uit dit land dat niet meer is wat het geweest is.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit