Word

Een reactie op Verdonk’s afkeuring op trouw.nl:

Als oud CDA stemmer doet mij het stemmen op de CU nu al veel plezier. Nog geen maand na de verkiezingen en mijn stem op Huizinga cs al beloond. In afwachting van een humane regeling ook bekend als het generaal pardon wordt ‘s lands meest geliefde/gehate gezagsdrager vanwege haar permanente schofferen van de volksvertegenwoordiging zelf uitgezet. Niet het land maar uit het kabinet. Voor velen wordt het toch nog een overheerlijke Kerst, met de ware vrede in het besef. Jammer dat er momenteel zoveel haat opwekkende woorden in de 2e kamer worden gesproken. Meest gevaarlijk is de ophitsende wijze waarmee de vreemdelingenhaat openlijk wordt gebezigd. Dat gaat dan steevast gepaard met de woorden “Begrijp mij goed ik heb niets tegen buitenlanders” Ja weldenkenden begrijpen het donders goed. Het is goed dat we verlost zijn van Rita’s flinkdoenerij, maar we zijn er nog niet vanaf. Juist die ophitsers zijn aanhangers aan het winnen, het werd tijd sterk tegenactie te laten horen, hetgeen is begonnen.
Johannes, zoetermeer, (13-12-2006, 10:21:15 uur)

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit