Rellen en ruzie

De Nederlandse politiek is wel echt een rommeltje! Ruzie, backstabbing, leugens, verraad. Alles en iedereen staat lijnrecht tegenover elkaar. Iedereen is boos. Niemand vertrouwt elkaar. Het lijkt echt op een aflevering van Big Brother. Nou ja goed, het is wel een stuk spannender dan Grote Broer. Ook een stuk ernstiger trouwens.

Dat ik vind dat Rita op moet rotten moge duidelijk zijn. RuziΓ«nde Rita voegt niks toe aan de Nederlandse politiek of aan het bestaan an sich. Maar het politieke geruzie begin ik wel zat te worden. Was politiek maar weer een beetje chique. De wijze mannen (M/V) die de koers van het land bepalen. Niet de straatvechters die onder het uitdelen van rake klappen elkaar in de rug steken. De mensen met visie die trouw aan de democratie de weg van de meerderheid uitstippelen zonder daarbij voorbij te gaan aan anders denkenden. De menselijkheid die het wint van de starre regels. IdeologieΓ«n In plaats van opportunisme. Nuance in plaats van populisme.

Ik leef in een verdeeld land. Nooit gedacht dat ik dat zo ongezellig zou vinden.

Β 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

4 comments

  1. Dat er een hoop klasse verdwenen is en dat Nederland teveel op Amerika gaat lijken is sonde want mensen met kansloze denkbeelden zijn er al genoeg. Maarja wat doen zij wat jij ook doet ? ( retorische vraag ).

    Een betere wereld begint bij jezelf: zij die respect geven zullen respect krijgen.

  2. Nog een wijze: Don’t be part of the problem be part of the sollution. Wanneer je deze ene zin daadwerkelijk snapt moet het ooit goedkomen met links

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit