BAH

Mijn nichtje is lesbisch. So what. We gingen vanavond stappen. Het is dan ook weekend en wij trendy wendy’s moeten dat op vrijdag. Mijn nichtje en ik hadden het echt naar onze zin, totdat een of andere vent en een wijf (ja, dat was ze) onwijs arelaxt reageerden op het feit dat mijn nichtje en haar vrouw close waren. Want ja, als hetero mag dat wel, maar als homo is dat een soort uitnodiging tot onbeschoftheid. Zo waren ze dus ook…..onbeschoft en misselijk, totdat ze overigens mijn vriend zagen. Hij deed niks hoor, maar de onbeschofte gozer in kwestie (die tegen mij zei:”ooooh lekker” en tegen me aan probeerde te dansen, ook al zo onbeschoft) smeekte mijn vriend hem geen pijn te doen. Alsof mijn vriend iets van plan was. Maar het is toch erg, dat zo’n etter denkt te kunnen doen wat hij wil – en onbeschoft te doen alleen omdat mijn nichtje lesbisch is, totdat hij een gozer ziet die groter is dan hij. BAH!!!!! Dat soort mensen mogen wat mij betreft af worden geschaft. Ik heb mijn nichtje nooit gelukkiger gezien dan sinds haar huwelijk. En zo’n  kutgozer kan en mag dat NOOIT verpesten!!!

BAH BAH BAH!

 X.

 

ps: teveel gedronken,. let niet op mijn typewerk!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

7 comments

  1. Klopt. Ondanks ons “liberale” Nederland zijn er nog steeds bijzonder bekrompen zieltjes die blijkbaar geïmporteerd zijn uit Staphorst en totaal niets gewend zijn. Ze menen dan ook een vrijbrief te hebben om zich onbeschoft te gedragen en stompzinnige opmerkingen te maken omdat iemand toevallig anders in het leven staat dan zijzelf.

    Mijn zus is lesbisch én elf jaar ouder dan ik. Ik ben er dus aan gewend.. ook aan de stomme opmerkingen die zelfs ik te horen krijg, alleen omdat ik een lesbische zus heb. Bijvoorbeeld of het erfelijk is…

  2. Ik ben zelf een felle tegenstander van gay parades, roze dagen. Maar dat komt omdat ik voor echte gelijkheid ben en een bloedhekel heb aan mensen die zichzelf liberaal noemen maar helemaal niet liberaal zijn en eigenlijk gewoon maar 1 kant van het verhaal promoten omdat het zo goed uitkomt. Ik vind dat het niet eens ter sprake moet komen wat je bent. Zo saai en gewoontjes moet het worden, dus ook geen apartheid feestjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit