Scary funny

Het zou grappig zijn als het niet zo sneu was.

Rita Verdonk wil premier worden

AMSTERDAM – Rita Verdonk weet zeker dat ze als lijsttrekker van de VVD de grootste partij kan maken, waarna ze premier kan worden. Ze wil daarom nog altijd de politiek leider worden van haar partij. Dat schrijft NRC Handelsblad zaterdag.

Bij de Tweede Kamerverkiezingen in november kreeg Verdonk meer stemmen dan lijsttrekker Mark Rutte. Ze wil volgens de krant zo snel mogelijk, liefst nog voor een nieuwe strijd om het lijsttrekkerschap, de politieke leiding van de partij van Rutte overnemen. De krant baseert zich op adviseurs en vertrouwelingen van de bewindsvrouw.

Lees verder

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

6 comments

  1. Ze is vats en zeker in haar idee gesterkt toen ze hoorde dat er op een marine-fregat de eerste vrouw tot commandant is benoemd. Heeft ook iets met door-zee-gaan te maken.
    Maar alles is mogelijk. Wie herinnert zich de Iron Lady, Margareth Thatcher nog? Die heeft zelfs nog een oorlogje op haar naam staan. Dus sat wordt oppassen. Als Verdonk premier wordt gaat ze straks met hulp van de marine Nova Zembla opeisen omdat daar ooit een Nederlander vastgevroren zat.

  2. Onvoorstelbaar, dat de storm van de afgelopen dagen die plaat niet voor haar kop heeft weggeblazen. Als je zo bent, dan ben je volgens mij totaal gevoelloos. Ik heb het over Rita Verdonk hoor, voor de goede orde. Dat je het jezelf niet aantrekt. πŸ™‚

  3. Ik had al dezelfde gedachte als Ilham, ware het niet dat ik een beetje in de buurt van mijn bejaarde moeder moet blijven. Een land dat het mogelijk zou maken dat Verdonk premier wordt zou mijn land niet meer zijn. Of anders zou ik misschien in het verzet gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit