Stapjes

Al ben ik al een-en-fokking-dertig, toch blijft stappen bijzonder leuk. Ondanks lompe portiers, langzame garderobepersonen (M/V), bijdehante barmannen, dronken kwallen en grijpgraag gajes, heb ik het over het algemeen prima naar m`n zin. Ik geef overigens grif toe dat er een zeer direct verband bestaat tussen de cocktails die ze bij Havana (Utrecht) schenken en de tolerantie die ik voor de bovengenoemde stoorzenders op kan brengen. Long island ice tea maakt meer goed dan zij kunnen verpesten (Postbus51 melding). Nu nog een effectief middel tegen de harige kater die de volgende dag in je kop rondstampt en het leven is weer mooi!!!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

6 comments

  1. Acceptabele leeftijd en zo oud is het allemaal weer niet.. Ik weet niet of het aan de drank lag, maar je kon je standpunten nog heel goed uitdragen op het einde van de avond haha. Is ook voor het eerst dat iemand over politics begint zo laat op een avond. Stappen doet je goed! πŸ˜‰

  2. Nou jezelf niet overschatten he… πŸ˜€ Ik merkte in ieder geval niets van je staat. Maar dat kan ook door dat oogverblindende optreden van je komen πŸ˜‰ Succes met je politieke carriere en wellicht een side baantje als columniste?

  3. die bijbaan heb ik al. Morgen moet ik weer aan de bak en volgende week ook. Alleen die politieke carriere moet ik wat meer leven inblazen πŸ™‚

  4. denk dat heel groen links wel wat nieuw leven ingblazen mag worden. Maar dat is persoonlijk natuurlijk πŸ™‚ Denk dat veel mensen wel gl standpunten innemen alleen het soms te links vinden. Maar misschien moeten die dan ook maar daadwerkelijk op wat anders stemmen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit