Buhbye

Mijn zusje heeft een huis gekocht. Zomaar binnen 3 dagen heeft ze getekend voor een huis in Vleuterwijde (bij Utrecht). En het is nog een groot huis ook. Two opposable thumbs up sis! Voor mij betekent het dat ik na acht jaar niet meer in hetzelfde pand als mijn zusje zal wonen. Dat wordt echt even wennen. Voordeel is wel dat haar etage nu ook van mij wordt. Eindelijk heb ik dan uitgebreid de ruimte. Ik heb nu ook al een redelijk appartement hoor, maar sinds mijn vriend er ook zit lijkt het toch opeens een stuk kleiner.

Per ongeveer 1 januari zal mijn zusje intrekken in het huis in Vleuterwijde. Dan kan ik niet meer zomaar even binnenvallen of even makkelijk uithuilen als het eens nodig is. Ja, ik ben een sentimentele trut. En ja, zusjes horen niet zo lang bij elkaar te wonen. Maar de situatie is ooit zo ontstaan en eigenlijk was het best goed zo. We hebben natuurlijk onze ups en downs gehad, maar daar zijn we zussen voor. En de laatste jaren is het eigenlijk bijna alleen maar gezellig.

Natuurlijk gun ik haar dat prachtige huis met tuin en parkeerplaatsen!!! En ik wens haar veel geluk en liefde en nog veel meer. Maar dat vertel ik haar vanavond wel wanneer ze thuiskomt. Dan ren ik even naar boven en val lekker binnen….nu het nog kan.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit