En nog jammerderderder

Fans nemen wraak voor dood Crocodile Hunter

SYDNEY – Fans van de Australische ‘krokodillenjager’ Steve Irwin hebben mogelijk al tien pijlstaartroggen gedood uit wraak voor de dood van hun idool. Dat meldde dinsdag Michael Hornby, een vriend van Irwin en directeur van een door hem opgerichte natuurbeschermingsorganisatie. De 44-jarige Irwin kwam vorige week om het leven toen hij door een rog in de borst werd gestoken bij het duiken.

Sinds de dood van de populaire tv-ster zijn al tien dode pijlstaartroggen met afgesneden staarten teruggevonden op de stranden van noordoost Queensland, de staat waar Irwin woonde en een dierentuin had. Volgens een lokale bioloog is het nog niet duidelijk hoe de roggen zijn gevangen en of hun dood te maken heeft met het overlijden van Irwin.
Hornby meent dat het doden van de pijlstaartroggen “het laatste is wat Steve zou willen”. De autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld.

Β 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

6 comments

  1. Ik las het in de krant, ja. Ongelofelijk, wat een IQ. Daar zou Steve Irwin blij mee geweest zijn. Dat er moedwillig dieren worden doodgemaakt voor misplaatste wraak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit