Ir-Rita

De lijst met 50 irritantste Nederlanders van de Nieuwe RevuΒ is er weer. Echt verbaasd kan ik niet zijn over de winnaar. En ja, ik lees de Nieuwe Revu…! πŸ™‚

Femke Halsema staat trouwens op nummer 18 (VER achter Rita en trouwens ook Balkenende). De kritiek op Femke in de Revu:

Foei Femke:”Zelfingenomen.” “Zeldzame ijdelheid.” “Weinig respect voor mensen met een andere mening.” Maar nog veek stuitender:” Overduidelijke avances naar Wouter Bos, om samen in de regering te komen.”

Heel eerlijk gezegd zou ik niet weten waarom je mensen met een andere mening zou moeten respecteren alleen omdat ze een andere mening hebben weten de formuleren (of weten te lenen in een aantal gevallen). Het hebben van een andere mening an sich vind ik niet zo indrukwekkend. Maar dat bedoelen ze hier vast niet πŸ™‚

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

4 comments

  1. Ik vind Femke H. ook rΓ©te irritant! Niet om aan te horen en om naar te kijken is het ook al geen feest, met die walgelijke, zelfingenomen Mona Lisa smile. De GL chick in mijn ogen is Naima Azough, maar die kan misschien binnenkort wel eens van de troon worden gestoten… πŸ˜‰

  2. @Verbal jam: Weet je dat ik dat echt niet heb met Halsema. Ik hoor dat idd wel vaker, maar dat gevoel krijg ik er helemaal niet van. Ook niet toen ik nog geen lid was van GroenLinks.

    @Suus: NaΓ―ma is idd cool. Alleen mag ze soms nog wel wat meer met de vuist op tafel. Ik hou wel van contact tussen vuisten en tafels πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit