Niksen

Zo, eindelijk een middagje voor mezelf. Vanmorgen had ik opnames bij MTV (niet gedacht dat ik dat ooit nog zou zeggen) en nu ben ik lekker vrij voor een paar uurtjes. Ja, ik moet natuurlijk nog wel het een en ander doen. Maar dat stel ik lekker uit tot later.

Mijn telefoon staat op tril. Mijn email gesloten. Alleen van mijn weblog kan ik (dan blijkbaar) toch niet afblijven. Ook het feit dat ik eigenlijk weinig zinnigs te melden heb, houdt me (zoals wel vaker) niet tegen.

Wat een gekkenhuis is het hier de laatste 2 weken geweest. Een interview met spits, de aandacht op www.ondersteboven.nl, een radioprogramma, uitnodigingen voor debatten, een liedje in elkaar draaienΒ en als ultieme stress toppunt mijn optreden bij MTV.

Niet dat ik klaag! Ik vind het allemaal mega-sega-super-cyber-rete-cool. Maar het gaat allemaal zo snel. Weinig tijd om goed na te denken. Soms toch gedwongen (nou ja door het moment) om iets te doen wat ik eigenlijk niet wil. Dat is nu twee keer gebeurd en daar gaan we het ook op houden. Niks voor mij om me zo te laten sturen, daar ga ik dan ook NU mee ophouden.

Zometeen gooi ik lekker een onwijs flauwe horrorfilm in de DVD-speler en ga ik vanuit mijn bed, met een zak popcorn (so what 5 kilo zwaarder op tv) en de onwijze laag make-up die ik van MTV meekreeg – al moet ik toegeven dat het best mooi is πŸ™‚ – lekker niksen.

Vanavond weer aan het werk, maar nu efkes nada!

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

5 comments

  1. Nou niks maar flink, want als je straks gekozen bent, dan valt er weinig meer te niksen. Je wordt dan geleefd, zeker als je met voorkeursstemmen wordt gekozen, want 21 zetels voor GroenLinks lijkt me wel wat veel, al mag het wel van mij natuurlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit