StemX

[audio:http://www.stemx.nl/media/choice.mp3]

Nou het was even zweten, maar de verkiezingssite is klaar. Met behulp van een heleboel mensen die zich hebben ingezet omdat zij het ook belangrijk vinden dat iedereen straks naar de stembus gaat. Mooi is dat he. Mijn dank is groot.  

Ga naar http://www.stemx.nl/ om het resultaat te bekijken! Met een game, e-cards en zelfs een tune. Ga dan….!

 

 

 

 

 
  

 

 

 

 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

26 comments

 1. Het brakke netwerk op mijn werk laat een dergelijke geavanceerde site niet zien. Ik ga thuus ff kijken!

  Ik zag uw hoofd vanmorgen in de Spits, op pagina vijf! Goed gedaan Xaf…… 😀

 2. Hey Jenni, spanks! Ik heb het zelf nog niet gezien. Mijn vriend neemt er een stapeltje mee. Lag vanmorgen nog vet te slapen. Heb gisteren tot 5 uur aan die site en dat nummer gewerkt. Maar ben weer helemaal wakker nu! 🙂

 3. Vraagje: bevat een Xaf-etmaal soms meer uren dan een Jenni-etmaal? Waar haal jij in hemelsnaam de tijd vandaan om sites te bouwen, tunes te maken, politiek bezig te zijn en en passant ook nog een zware studie te volgen! Respect….

 4. Wil wel stemmen maar door bureaucratie mag ik niet stemmen!! Lijken wel pres Bush praktijken!!!

  Wat gaat Groen Links hieraan doen??

 5. Je hebt jezelf overtroffen! Weer, X! 😀 En en passant ook alle Nederlandse politici, maar dat was natuurlijk kat in bakkie. 🙂

 6. Xaviera,

  Voor dat democratische recht hebben we gevochten en daarom wil ik stemmen! (heb al een ijskast met ijsmachine!)

 7. Nee, ik ben volgens het kieskompas een CU of PVDA-klant (volgens de stemwijzer PVDA, VVD en SGP), dus ik kom niet in de buuuuuuuuuuuurt!

 8. Xaviera,

  Hadden ze dat niet kunnen vertellen dan?? Hoe moet ik het weten dan? Trouwens we kunnen via internet stemmen dus waarom maanden van te voren al aanmelden?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit