Pardon?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plakken maar! 

 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

7 comments

  1. Ow geloof me er is een bepaalde groep mensen in Nederland die dat een prima plan vinden. Opzoutuh met die buitenlandse kutkinderen. Wat dat aangaat doen ze de VOC tijd eer aan. Zelf op een asielzoekers centrum gewerkt en ook uitzettingen meegemaakt, maar nee dat is aan mij niet besteed. Net als met mensen die bij de ME (mobiele eenheid) zitten moet je een steekje los in je kop hebben.

  2. Tuurlijk valt dat wel te nuanceren! Hou er eens rekening mee dat een heleboel ouders van deze kinderen er ZELF verantwoordelijk voor zijn dat de kinderen al zo lang in Nederland zijn, door het stapelen van procedure op procedure en zelfs (en ja, dat komt echt voor) het willens en wetens kinderen op de wereld zetten om maar in Nederland te mogen blijven.

    Die kinderen treffen natuurlijk geen blaam, maar wat wil je dan? Ouders terugsturen en kinderen hier laten blijven? Lijkt mij ook geen oplossing. En ga nou a.u.b. niet zeggen dat die ouders dan ook maar moeten blijven, want dan zakt mijn broek echt af!

  3. Die kinderen horen hier in Nederland. Door ze weg te sturen beschadig je de kinderen alleen maar en van de reactie van Suus zakt mij de broek af.

  4. Ik merk het al, Xaviera, mijn stem aan jou is goed besteed. Ik stemde toch altijd al op GL hoor en op een vrouw, maar deze keer verander ik en stem op jou, zoals al beloofd en beloofd is beloofd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit