Pedo’s enzo

Ik was er vanmorgen weer eens veel te vroeg uit. Vroeger kon ik ect rustig een hele dag uitslapen. Dan werd ik pas om een uur of 4 wakker en dan bleef ik nog een uurtje liggen. Beetje naar het plafond staren. Beetje lezen. Tegenwoordig ben ik er op zaterdag en zondag eigenlijk altijd voor 9 uur alweer uit.

Anyways, ik was dus vroeg op, maar had nog geen zin om me in te spannen. Na een zaprondje langs alle 500000 kanalen moest ik algauw concluderen dat de tv geen verlichting zou bieden en besloot ik een bezoekje te plegen aan www.uitzendinggemist.nl

De laatste uitzending van netwerk was in de aanbieding, dus besloot ik die maar op de vroege zondagochtend te kijken. Damn, dat was geen zondagochtendvoer. Het ging over de zogenaamde pedo-partij. Zij werden gevolgd tijdens hun queeste naar handtekeningen. De drie openlijke leden werden door Netwerk aan de tand gevoeld over hun snode en vooral verachtelijke plannen met kinderen.

 

Nu ben ik niet zo iemand die direct in de stuip schiet wanneer het om kinderen gaat. Tuurlijk vind ik kinderen wel leuk. Gisteren nog was ik op de verjaardag van mijn zusje, waar er zelfs 4 krapte op de decibellen markt veroorzaakten en die waren erg leuk allemaal. De oudste was pas vier, maar wat een meisje zeg. Op een gegeven moment keek ze me heel serieus aan en zei: “Ik vraag me af he. Amarantha (mijn zusje) is net jarig geweest. Hoe oud denk je dat ze is nu?” Vier jaar oud pas he. Leuk toch of niet. Maar goed. Ik dwaal af. Ik schiet dus niet meteen in een stuip enzo. Maar het verwrongen wereldbeeld van de (poor excuse for) mannen van de pedo-partij werd me toch wel iets te gortig. Volgens hun programma willen zij de leeftijd dat kinderen seks mogen hebben met een volwassene verlagen naar 12. Maar dat is politiek, zeggen ze. Zelf vinden ze dat ook een kind van 4 die “vrijheid” moet hebben.

Ik werd steeds bozer van wat deze mennekes aan het beweren waren. Ik kreeg ook steeds meer het:”dit moeten we verbieden”-gevoel. Toch vind ik niet dat het verboden moet worden. Ten eerste is het fijn om te weten wie de vijand is. Ten tweede krijgen ze niet alleen niet genoeg handtekeningen (is al gebleken), maar mochten ze die ooit toch krijgen, dan gaan ze een zetel niet halen. Maar het gevoel dat dit ZO fout is en verboden moet worden blijft toch stiekem wel een beetje bestaan. Toen een van de mennekes een handtekening probeerde los te krijgen bij een mevrouw en tegen haar zei:”misschien moet ik het anders aan uw zoon vragen.” Een jongetje van een jaar of 11, die heftig nee begon te schudden (gek he), kreeg ik echt jeuk aan mijn vuisten.

Maar goed, treed de ziekelijke wereld binnen van de pedo-peeps:”

Reportage Netwerk

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

23 comments

 1. Ja, dat is echt ongelooflijk, dat zo’n partij mag.
  Met de verkiezingskoorts hier in België kan ik me echt niet voorstellen dat er zulke partij zou bijkomen. Wij hebben eigenlijk al genoeg foute partijen, vind ik. Hopelijk kan zo’n pedo-partij niet rekenen op grote bijval.

 2. Mijn gevoelens komen grotendeels overeen met de jouwe; eigenlijk wel willen verbieden, wat eigenlijk ook weer tegen je “gevoel” indruist. Hart vs ratio.

  Maar ik wil nog wel een stapje verder gaan waar het pedo’s betreft (beetje off topic dus): daar waar justitie de slachtoffers in de steek laat, ben ik voor eigen rechter spelen. Dat hoeft niet uit te monden in (grof) geweld, maar ik ben helemaal vóór het verspreiden van persoonlijke gegevens van veroordeelde pedo’s, zodat iedereen weet waar ze wonen.

 3. Waar ik me aan stoor zijn al die mensen die zichzelf boven de wet plaatsen en zichzelf uitroepen tot pedojager. En keihard op televisie gaan staan beweren net zolang door te gaan tot ze zelfmoord plegen. Weetje nog wat er gebeurde met de rappers die zongen over Geert Wilders? niettssssss…maar de situatie is wel precies hetzelfde. Maar dan zie je opeens dat de wet alleen werkt voor politici en niet voor pedo’s. Niet dat ik er dol op ben, maar ik wil wel graag dat iedereen dezelfde behandeling en aanpak krijgt. Maar eigenlijk had Donner destijds al gelijk moeten optreden.

 4. Ik vind die partij niet eens de geringste aandacht van mij waard. Ik vind, dat die partij wel degelijk verboden mag en moet worden. Het is een partij, die mensen schaadt. Kinderen zijn ook mensen.

 5. Ik schiet dus wel in een stuip als het om kinderen gaat. Niet dat ik alles probeer te doen om de tere zieltjes van kinderen te sparen, zoals ze in b.v. Amerika krampachtig doen (ook mijn kinderen kijken wel eens téveel naar pedagogische onverandwoorde programma’s), maar bij dit soort uitwassen trek ik echt mijn grens. De idioterie. Hoe durven ze. Maar eigen rechter spelen vind ik weer te ver gaan. De gegevens bekend maken zodat ik weet wíe de vijand is en tegen wie ik mijn kinderen moet beschermen, vind ik een veel beter idee.

  Maar goed, zij komen er tenminste openlijk voor uit. Het erste, en het engste, zijn de mensen die het stiekum doen, veilig vanachter hun pctje. Zoals de persvoorlichter van de politie van Kenemerland, bleek uit een uitzending van Peter R de Vries gister op tv. Dat is nog veel smeriger, vind ik zelf.

  Één ding weet ik wel.. als mijn kinderen straks groot genoeg zijn om fanatiek achter de pc te gaan zitten, zal ik ze van tevoren kenbaar maken dat MSN-gesprekken gelogd worden, en dat ik ze ook lees. En als ze dat een aantasting van hun privacy vinden hebben ze gewoon Oud-Hollands pech.

 6. Sja, het zal je vader maar zijn he.. of je man.. bahbah! Van mij mag deze partij ook gerust verboden worden. Zie het nut van hun bestaan helemaal niet in en ik neem aan de meeste mensen. Maargoed.. succes met je politieke carriere 🙂 Ik en ilham komen het weekend van de 27,28e stappen ok?? Hou het maar vast vrij!

 7. Tha 12 jaar en dan grijpen ze een kind van 7 en zeggen ja hij leek 12..

  Trouwens het is tegen de wet dus wat is het verschil met een partij die bv racisme wel legaal wil maken?

 8. Ik vind het per definitie zinvol om een cultureel fenomeen te onderzoeken, maar het eenzijdig opportunisme druipt hier van af en dat helpt bepaald niet om de club als sociaal aanvaardbare gesprekspartner te zien.

  Er wringt echter wel iets. Wat mij namelijk bezig houdt is dat we wellicht sexueel misbruikte kinderen onnodig traumatiseren omdat we als maatschappij nog steeds ongekend veel gewicht toekennen aan de sexuele handeling en daarmee in extensie aan sexueel misbruik. Die door cultuur gevormde reactie is niet in overeenstemming met wat mijn rationaliteit mij zegt.

  Kinderen vertrouwen als geen ander op ons oordeel en leiderschap. Die intrinsieke onevenredigheid van macht schept m.i. een dringende verplichting om ze geen angst of schuldgevoelens aan te praten.
  De schade die we daarmee mogelijkerwijs onbedoeld aan misbruikte kinderen berokkenen vind ik daarom overweging van het onderwerp waard.

  Mkay. Next devil to represent. 😉

 9. @ jenni: maar dan nog –> kinderen zijn altijd handiger dan hun ouders. Er is een tijd dat jij de slimste bent, maar dan gaan ze d’r op en d’r over en zie je ze nooit meer terug! 😀

 10. @ Suus: Geloof mij.. op het gebied van pc’s blijf ik ze voor. Dat durf ik in alle bescheidenheid te zeggen. En weet je waarom? Het is mijn pc 😀

 11. Pingback: lodine
 12. Pingback: fioricet
 13. Pingback: tramadol 50mg
 14. Pingback: 46941907c8
 15. Pingback: Bonus slot game

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit