10 vragen aan Teun

Naam: Teun
Woonplaats: Utrecht
Afkomst: Nederlands
Leeftijd: 23

1. Wat betekent integratie voor jou?
i ntegratie betekent voor mij meedraaien in de samenleving, waarbij je door anderen te respecteren en hun vrijheid te gunnen, zelf ook je eigen dingen kunt doen (zonder dat je daarbij hinder ondervindt van anderen).

2. Wat vind je van het huidige Nederlandse integratiebeleid?
Niet adequaat en verstrekkend genoeg en daarnaast ietwat kinderachtig. Het integratiebeleid in Nederland is heel eenzijdig. Van nieuwelingen wordt vanzelfsprekend verwacht dat ze moeite doen om mee te draaien in de Nederlandse samenleving.

Lees verder…

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

3 comments

  1. Hmmzzz… eigenlijk moet ik dit soort antwoorden niet lezen, als ik zelf die 10 vragen nog wil beantwoorden. Ik weet alleen nog niet of ik dat wil…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit