Ik sta achter je hoor

 

 

 

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

27 comments

 1. Gaan we nou eisen stellen??? Nee hoor, ben het met jullie eens. Eerst was er namelijk ook geen plaatje. Dat was een last minute inspiratie dingetje. Vandaar dat de tekst er nog staat. Consider it deleted 🙂

 2. Wat stond er eerst onder dan (nieuwsgierig)?

  Wat mij betreft kun je je niet genoeg bezighouden met Verdonk! Net zo lang tot iedereen ziet wat een lachwekkend en tegelijkertij triest figuur het is. Dit is precies een voorbeeld van politiek zoals het niet moet! Ik hoop dat de VVD zichzelf de vernieling inruziet…

 3. Nou ja, zoals Wilders/Verdonk cs ‘Tsunami’s’ van Islamisering in de gaten willen houden, zo zijn er anderen die het Stormfront der Xenofoben niet uit het oog willen verliezen.

 4. Je kunt nou wel een hatelijke opmerking maken, maar je ozu je ook eens af kunnen vragen of jij toevallig niet degene bent, die altijd gelijk heeft.

 5. Hee mensen, laten we het wel even gezellig houden.

  Ik denk dat deze foto over Rita niet zo veel kwaad kan en een illustratie geeft van Xaviera’s ideeen over de VVD-leiderschapskwestie.
  Aan de andere kant is Vedat’s punt wel goed. Let erop dat je mensen niet dusdanig belachelijk gaat maken of tegen je in het harnas jaagt dat je andere mensen onnodig beledigt. Dat je het niet met ze eens bent mag je best zeggen, maar doe dat op een fatsoenlijke manier (overigens vind ik de foto niet te ver gaan).

 6. Laat ik voorop stellen dat ik in principe tegen beledigen ben. In principe. Soms vind ik het geen enkel probleem om mensen in publieke functies eens lekker te beledigen. Met bijvoorbeeld zo’n plaatje of een leuke nickname (roti verdomd, greetje wildpis). Hoge bomen vangen veel wind. Daarnaast roepen en doen deze mensen dingen die tegen elke beschaafde vorm van mens zijn ingaan. Als ik daar niet meer op zou mogen reageren dan weet ik het ook niet meer.
  Ik vind niet dat ik te ver ga. Niet met dit plaatje en niet met wat ik schrijf. Dat betekent niet per definitie dat ik ook niet te ver ga. En door het op een weblog te doen vraag ik erom dat mensen reageren. No problem.

  Ik reageerde op Vedat omdat hij altijd vindt dat ik wat anders moet gaan doen dan wat ik doe. Tsja, dat hebben we al meerder malen uitgebreid besproken….Vedat mag dat natuurlijk eindeloos vinden. Ik heb alleen geen zin om er eindeloos op te blijven reageren.

  Zo klaar is klara. Nu een peuk.

 7. Dat zowel Vedat als Xaviera een punt hebben, maar dat het wat onaardig gebracht wordt.

  En dat ik het een leuke foto vindt.

 8. Ik zoek geen ruzie. Ik merk telkens, dat een afwijkende mening niet op prijs gesteld wordt en dat vind ik jammer. Dat telkens maar hakketakken op Rita Verdonk, hoe gelijk je ook hebt, wordt een beetje vervelend. Ik zal niet zo ordinair gaan schelden als jij, Suus, maar er zijn ook andere meningen, al is dat voor jou moeilijk te accepteren, heb ik gemerkt.
  Je kunt ook, Xaviera, zonder het te zeggen, laten merken, dat je gelijk hebt en dat ik onzin verkondig. Het gekke is, dat ik het helemaal met jou eens ben, ook over Rita Verdonk. Alleen vind ik jouw benadering soms te radicaal en je blijft maar bezig. Je bereikt niets bij haar, dus lijkt het mij verstandiger een andere weg te bewandelen.
  Iedereen krijgt namelijk de reactie, die hij of zij oproept. Als jij aardig bent tegen mensen, dan doen ze niet rot tegen jou en omgekeerd ook niet. Wat is er mooier om het inzicht van iemand te veranderen door juist goed te doen tegen die persoon?

 9. Vedat: Ja, dat kan ook. Obviously doe ik het op een andere manier. Het mooie van internet is dat je niet hoeft te lezen als je het vervelend vindt worden. Je hebt dat op verschillende manieren al vaker aangegeven. Ik heb OOK al vaker aangegeven dat ik het niet met je eens ben. Ik heb geen zin om eindeloos in discussie te gaan. Voor jezelf geldt dus hetzelfde advies: Je bereikt er niks mee, andere weg maybe?

  Maar goed. Als ik niet vond dat ik gelijk had, zou ik het ook niet opschrijven. Dat betekent niet dat ik niet open sta voor de mening van een ander. Maar als ik die niet voldoende onderbouwd vind, dan ga ik mijn mening niet aanpassen ALleen omdat een ander überhaupt een mening heeft.

  Ik vind het grappig dat mensen denken dat hun vrijheid van meningsuiting in het geding komt wanneer een ander het niet met ze eens is. Dat gevoel heb ik nou helemaal niet.

  Je mag het eindeloos met me oneens zijn. Eindeloos zeuren en socratische vragen stellen. Alleen krijg je dan ook een reactie. Ik scheld niet tegen de bezoekers van mijn website. Maar ik zal je wel laten weten wat ik ervan vind. En sarcasme is nou eenmaal mijn favo manier om dat te doen.

  Ik zal NOOIT ophouden Rita te bestrijden. Enerzijds met woorden. Aan de andere zijde met de dingen die ik doe. Jij MAG me vertellen dat je vindt dat dat anders moet. Ik HOEF daar alleen niet naar te luisteren en zoals je ziet doe ik dat ook niet. Ik ben het namelijk Absoluut niet met je eens. Wél over dat er verschillende manieren zijn om haar en consorten te bestrijden. Niet over dat ik een andere manier zou moeten kiezen omdat die van mij niets oplevert.

  Alle manieren samen leveren iets op. En daarin zijn mensen nodig die alleen maar genuanceerd zijn en daarin zijn mensen nodig die radicaal zijn en alles daar tussenin. Zoals ooit Malcolm X en Martin Luther King beide nodig waren en iedereen daar tussenin. Ik vind mezelf overigens niet radicaal. Maar radicaal is in the eye of the beholder. Dus als jij dat vindt, dan is dat voor jou zo.

  Vedat, doe wat je moet doen. Ik reageer echter alleen nog maar als je inhoudelijk reageert. De vorm, vedatje patatje, kies ik zelf!

 10. Ik snap uberhaupt niet waarom bepaalde mensen menen te kunnen dicteren wat iemand op zijn/haar persoonlijke web-log schrijft, qua inhoud of qua vorm.

 11. Overtuigen wil ik jou ook niet, Xaffie de Paffie. Ik weet inmiddels wel, dt het geen zin heeft. Ik geef alleen mijn mening over wat jij schrijft of misschien hoe jij het schrijft, what ever. Dat mag, want je hebt het niet voor niets op internet gezet, neem ik aan. Ik heb in ieder geval al iets bereikt en dat is, dt jij besloten hebt niet meer te reageren op wat ik schrijf, tenzij… Deed je dat ook maar bij Rita Verdonk. 🙂
  Als je, zoals je zelf schrijft, sarcastisch bent of doet, wat is er dan op tegen, dat ik het ook doe of ben?

 12. Pingback: Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit