Bloggen op aardgas!!

Sanggggggg (straattaal voor Damnnn (straattaal voor jeminee)), ik zit vandaag in de GroenLinks Femke Mega Aardgas bus. Destination: Den Haag (ja Suus, we komen naar je toe deze zomer). Wat er allemaal precies gaat gebeuren weet ik nog niet, maar zeker is dat we naar de Haagse Hogeschool touren. Vandaag log ik vanuit de bus (techniek staat voorΒ niks). Weinig roken dus, dacht ik meteen. Maar daarvoor krijg ik dan een supercoole dag terug. Tot laterz

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

3 comments

  1. O, maar zeg ff tegen Femke dat ze vaker zo moet lachen als ze deed toen ze het bord “Poten af van onze homo’s” zag! Dan vind ik haar namelijk een stuk leuker (minder stijfjes) πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit