GrrRrrrrzielen

Dit is bij uitstek een cultureel uitje dat bij mijn morbide aard past: een expositie van mensenlichamen. Vanaf 25 november kan iedereen van zeer dichtbij dode lichamen bekijken. Aanraken mag niet en dat is maar goed ook. Getsieeee! Maar een kans om lekker te griezelen laat ik niet aan me voorbij gaan. Misschien ook iets voor mijnย ook graag griezelende web buurvrouwย Jenni? ๐Ÿ™‚

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

3 comments

  1. Hahaha, ik las de eerste zinnen en dacht meteen “heee, dat is iets voor mij!” ๐Ÿ˜€

    In mijn kindertijd ging ik altijd al graag naar het Boerhave museum in Leiden, puur om het feit dat daar ook een dood en opengemaakt lichaam te bewonderen was. Vond ik machtig interessant. En een dergelijke tentoonstelling heb ik ooit gezien in het Academisch Ziekenhuis te Leiden.. erg interessant! Ik denk dat ik inderdaad een bezoekje ga brengen aan de Beurs van Berlage ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit