Gratish

Op deze site kan je meer info vinden over kandidaten van verschillende politieke partijen…En je kan zelfs voor ze stemmen via je mobiel (GRATISH!). Nu zat ik even rond te kijken op hun Stemmen Overzicht en wat zien ik: Rita Verdonk heeft 6 stemmen, Greet Wilderz heeft er 19. Ik zelf heb er net als Rita dus 6. Toen bedacht ik dat ik het best leuk zou vinden om in ieder geval meer stemmen te hebben dan Rita en Greetje. Dus….ik durf het bijna niet te vragen…..maar mocht je doelloos aan het rondklikken zijn, stem dan even gratisj en voor nada voor mij. Kijken of ik Greetje in kan halen 🙂 Niet dat het echt wat oplevert, maar een goeie binnenpret kan ook heel fijn zijn!

Klik hier om te stemmen – zoek op vrouw, roker, geen vegetariër en dan sta ik er al tussen 🙂

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

4 comments

  1. Jaaa, gestemd hoor! Overigens is jouw foto ‘too hot’ voor Firefox; de hele zaak crashte toen ik erop klikte. Dus dan maar even via Internet Exploder….

  2. Zo, je hebt 9 stemmen en staat nu op plaats 30, terwijl Rita Verdonk met 6 stemmen op plaats 48 staat. Je bent wel een stemmentrekster zeg. 🙂

  3. Zeg, zou dat nou toeval zijn, of zijn de vrouwelijke politici van partijen die mijn sympathie hebben gewoon mooier?
    Ik noem een Marianne Thieme, een Agnes Kant, een Femke Halsema en niet te vergeten natuurlijk een Xaviera Ringeling…

    Nou moet ik ineens wel denken aan die Griffith van de VVD, dat is een sterk tegenvoorbeeld. En Ayaan Hirsi Ali, die ze vervangt, is ook niet echt lelijk natuurlijk. En vroeger had je daarentegen Ien Dales van de PvdA die ik wel degelijk erg goed vond. Hmm, daar gaat weer een theorie…

    Sorry voor deze politiek-incorrecte interlude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit