Tevreden glimlach

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Andries Knevel is best een leuke vent.

Vandaag was een leuke dag. Eerst had ik een debat van een Antilliaans/Arubaanse stichting (SANAA) in Almere. Samen met Mária van Veen (GroenLinks), John Leerdam (PvdA) en nog 3 andere kandidaten van D’66, de Islam Democraten en weer de PvdA zat ik in een panel en gingen we in discussie met het publiek. Hoewel het érg moeilijk was om er bij de PvdA tussen te komen – Ik ben gewoon niet zo goed in overal doorheen schreeuwen – was het best leuk. Ten eerste was de muziek echt vet! Ten tweede was het eten echt Lekker! In het debat was ik het niet altijd eens met het publiek. Een dame vond dat we ons beter moesten verkopen. Stem op mij! moest ik roepen. Tsja, dat is zo. Aan de andere kant heb ik er een hekel aan wanneer iemand mij iets probeert te verkopen. Ik heb dan algauw het gevoel dat men me iets probeert aan te smeren. Zo’n used carsalesman gevoel. Maar verder was het interessant, leuk en gezellig.

Na Almere moest ik meteen door naar Hilversum. Ik was uitgenodigd door het programma Jouw Weekend Finale met DJ Klaas van Kruistum. Ja, bij de EO. En wie zag ik als eerste toen ik de studio binnen liep? ??? Juist, Andries Knevel. Oh nee dacht ik even. Maar het bleek een onwijs sympathieke vent. In ieder geval heel anders dan hij op tv overkomt. Een vlotte kerel met humor. Wie had dat nou gedacht? Ik in ieder geval niet.

Sowieso was het erg gezellig bij Klaas en zijn collega’s en de muziek was ook al a-okay. Wel lieten ze me de stemwijzer van 3 FM doen en kwam er de Partij voor de Dieren uit. Ach, zei mijn vriend, het zit nog in de hoek van de bomenknuffelaars. Het had inderdaad veel erger kunnen zijn 🙂

De uitzending krijg ik deze week opgestuurd. Ik heb bevlogen gespeeched, maar of het ook echt wat was moeten jullie zelf maar beoordelen wanneer ik de opnamen heb.

Vandaag was echt een mooie dag. Eindelijk weer eens naar bed met een big smile en een buik die rond is van het lekkere Antilliaanse eten.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

7 comments

 1. Waarom zou Andries Knevel ook geen leuke man zijn? Zijn ideeën over religie zijn alleen wat bijzonder, vind ik.
  Tja, jezelf “verkopen” zonder anderen af te kraken, vind ik nog steeds het beste, dat je kunt doen. Onder dat verkopen versta ik dan, jezelf blijven, zeker als jouw ideeën goed zijn.

 2. @Vedat: omdat hij zo op tv niet echt overkomt.

  @Chantal: wieso?

  @BTS: Stoba, pastechi, vissoep, en al die zoetigheden waar mijn gebit altijd van verkrampt raakt. Ik vergeet de namen altijd.

 3. Doe even normaal, Andries een leuke vent?
  En die honderden interviews waarin hij mensen woorden in de mond legt, alleen maar zichzelf wil horen praten, op zit te jutten, zichzelf zo fantastich vindt, en zijn gedweep met de bijbel!

  Xaviera, ik zeg je dat het nu genoeg is, je bent gehypnotiseerd of wat dan ook, maar je moet nu weer met beide benen op aarde komen, Andries Knevel best wel leuk!! Als ik met mijn vingers knip dan ben je weer de oude. Ehehehehen KNIP!
  Sympathieke vent eeeewl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit