Greetje’s voiceover

Ik zat net weer even naar dat walgelijke filmpje van Greetje Wilders te kijken en ben benieuwd of iemand het antwoord weet op de volgende vraag:

Wie doet de voice-over bij deze poor-excuse-for-a-political-clip?

Wie o wie weet het antwoord?

Hier het “verkiezingsfilmpje”

http://www.youtube.com/watch?v=A4kPVm7SouU

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

10 comments

  1. Klinkt als een gemiddelde nieuwslezeres. Iets lager dan Loretta Schrijver, iets minder hees dan Vivian Boelen. In ieder geval is dit de stem van een h**r, want iemand die zich voor zoiets leent kan ik niet anders noemen.

  2. Ja ja ja, ik weet het wel maar ik kan niet op haar naam komen. Ze doet veel docu’s en meer politieke filmpjes maar normaal gesproken altijd links getint (of over algemenere onderwerpen als eetstoornissen enzo). Verdorie, als ik haar naam weet kom ik terug ..

    Hoe dan ook bizar dat ze dit filmpje heeft gedaan trouwens.

  3. Sorry, ik kan je niet helpen, maar hoezo vind je dat zo belangrijk, Xaviera? Het is toch een belachelijk filmpje waarvoor Geert Wilders verantwoordelijk is. Er is in ieder geval geen plaats voor jou, want ze hebben maar 20 mensen op de lijst staan. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit