Lisey’s Story

Lang leve het openbaar vervoer. Niet omdat ze goed functioneren, maar omdat ze mij de kans geven de nieuwste Stehen King tussen neus en lippen door te consumeren.

Lisey’s Story komt langzaam op gang. Het begin is dus even doorzetten. Dat ben ik van King eigenlijk niet gewend. Behalve dan misschien bij Bag of bones. Ook zo’n boek dat maar niet wil starten. Maar uiteindelijk wel superspannend.

Maar goed, ik heb Lisey’s Story dus nog niet uit. Zodra het wel zo ver is (dit weekend Utrecht-Almere en Utrecht-Hilversum, dus ik verwacht een eind te komen), laat ik even weten of de nieuwste SK het kopen waard is.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

5 comments

  1. Tot een paar boeken gelden kocht ik alle boeken van King zonder dat ik de achterkant las of ook maar enigszins het verhaal kende. Ik verzamelde alles van hem. Maar bij die Donkere Toren serie ben ik afgehaakt. Wat een waardeloze aggenebisj boeken. Maar dat is mijn mening natuurlijk. Maar ik las over dit boek wel een goeie recensie.. dus misschien toch maar weer eens een poging wagen mijn oude hobbie op te pakken.

    Toevallig vorige week “Rose Red” weer eens bekeken. Wat is dat toch een geweldige film.

  2. @Jenni: Vond je the dark tower niks? Ik dus eggggg wel! Ik vind lisey – zoals ik al in het stuk zeg- wat langzaam. Ik val steeds in slaap. Maar dat kan ook komen omdat ik zowat chronisch vermoeid ben. Toch moet ik zeggen dat de meeste King’s mij juist wakker maken.

    @Vedat: wens je me nou vertraging toe???? πŸ˜• πŸ˜›

  3. Utrecht – Almere… ik spreek uit ervaring als ik zeg dat je een hoop kunt lezen op dat traject. Met die vertragingen zit dat wel snor daar πŸ˜‰

  4. Nee.. ik snapte de donkere Toren niet. Al moet ik er bij zeggen dat ik me door de Scherpschutter heb doorgewerkt, het teken van Drie voor de helft en het Verloren Rijk heb ik wel gekocht maar niet gelezen. Toen vond ik het mooi. Maar dat is alweer wat jaartjes geleden.. misschien moet ik het gewoon weer eens een kans geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit