MTV

Vanaf vandaag ben ik elke dag te zien op MTV. Heel kort hoor, in MTV news (elke dag vanaf 5 uur, elk uur). Vorige week had ik de opnames. Daar stond ik dan voor een groen scherm, te staren naar Sponge Bob.

Ja, naar Sponge Bob dus. Ze hadden op de camera namelijk een spongebobpoppetje geplaatst zodat ik over de camera heen zou kijken. De bedoeling was namelijk dat ze me ondersteboven zouden hangen (hence the green screen) en dan zou ik juist weer naar beneden kijken. Snappu het nog? Maar wat zag ik net….ze hebben me niet ondersteboven gehangen en nu kijk ik dus als een soort vage idioot de lucht in. Oh well, het kan erger.

En het was erger. Ze hadden er lucht van gekregen dat ik een nummer had ingezongen en vroegen me een stukje voor te zingen. Daar had ik weinig zin in. Ik heb wel 5 keer nee gezegd. Mahja, de mensen bij MTV kunnen goed aandringen πŸ™‚ Dus daar stond ik dan te zingen voor MTV. En hoewel ik daar ooit – toen ik 16 was – wel van droomde, stond ik er dit keer voor iets heel anders. Wat baalde ik dat ik me over had laten halen zeg. Maar je moet ook zo snel denken. Ik laat me dus ook nooit meer overhalen tot iets wat ik niet wil. Maar goed, les geleerd! πŸ™‚

Klik hier om de uitzending te zienΒ (kies MTV news)

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

2 comments

  1. Beter dat je dat nu gebeurt dan over een aantal jaren, net als je op het punt staat de eerste GroenLinks premier (of heet dat premiΓ¨re als het een vrouw betreft?) te worden πŸ™‚

  2. Er overkomt je nogal wat in deze tijd, Xaffie. Moet natuurlijk niet zo blijven. πŸ™‚
    Overigens heb ik jouw stembanner op mijn weblog geplaatst. Ik hoop, dat je het goed vindt. Natuurlijk met een link naar jouw site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit