Nieuwe look

redesignNa 100 jaar heeft mijn oude weblogje dan eindelijk een nieuwe look. Niet onwijs geinspireerd ik geef het toe (thanks Woo themes), maar wel eindelijk eens een nieuwe porem om naar te kijken. Of het me nu gaat lukken om dan ook meteen meer te schrijven?

Geen idee. Ik kan natuurlijk mooie beloftes gaan maken, maar dat zou potentieel tot teleurstelling kunnen leiden, dus daar begin ik niet aan. Maar iets zegt mij dat ik zeer binnenkort weer tijd ga maken om zo af en toe hier eens wat te posten. Over van alles en nog wat en misschien nog vaker over helemaal niks. Heerlijk zo’n lifelog – want dat is het inmiddels wel geworden.

Anyways, mogen er nog oude bezoekers (niet qua leeftijd, maar qua meelezen) langssurfen. Laat wat van je horen.

Share with your friends

Submit

Digitale kletskous, gezellige borrelaar, webgek en -werker, kattenvrouwtje. Lees, speel wat piano, zing wat, maak wat internetdingen. Hekel aan valse wijven, maar nog meer aan valse kerels.

11 comments

  1. Clean en functioneel, legt de focus op de artikelen en dat is natuurlijk prima! Moet alleen wel even wennen aan wat het qua ‘gevoel’ met me doet (ahum, omschrijf dat maar eens…)… Dit dacht ik: waar zijn je wilde haren gebleven? Ik mis het spannende, het eigengereide dat je vorige look uitstraalde.

  2. @anouschka: Maar die look was bijna letterlijk 100 jaar oud (volgens mij in elk geval een jaar of 6 en dat is weboud). En daarbij doe ik hier nu niet meer zulke spannende dingen. Mocht dat weer komen, dan zal ik mijn look daar zeker op aanpassen πŸ™‚ Overigens is de naam van deze theme antisocial πŸ˜€

  3. Theme antisocial? Erg grappig juist niet toepasselijk;-)))

    Ik bedoel niet dat ik die 100 jaar oude look beter vind, die hoeft echt niet terug, maar wat ik mis in deze is dat je minder van jezelf laat zien in beeld wat het minder persoonlijk maakt tov de vorige, maar vooral de totale look (kleurstelling en paginastramien) is gewoon best strak of eigenlijk gewoon zakelijk en dat voor een persoonlijk log dan…. snap ie?

    Ookal is er minder buzz op je persoonlijke log, dat is toch niet van invloed op de look & feel? Dit blog weerspiegelt toch juist Xaviera in optima forma?
    Eigenlijk verwacht ik dat de Contentgirls blog meer een zakelijk uitstraling heeft als deze en dat de huidige uitstraling van het Contentgirls blog meer voor je persoonlijke blog van toepassing is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit