TWC

 

 

De natte droom voor elke bomenknuffelaar…Nee, geen naakte iep of eik, maar een tafel! Natuurlijk niet zomaar een tafel, maar een tafel met feitelijk ingebouwde Marjorie. Je eet waar je trek in hebt, alles wat overblijft schuif je zo door het dekseltje de tafel in waar wormen en bacteriën alles netjes verwerken tot compost. De compost komt dan weer terecht op de plantjes die onderop de tafel staan en nu dus met je mee kunnen snoepen. En het mooiste is nog wel dat je dit alles kan bekijken via een LCD scherm in het tafelblad. Vergeet RTL Boulevard (sowieso goed advies) vanaf nu is er The Worm Channel (TWC). Een ontwerp van Amy Young, die hier ook uitlegt hoe je de tafel zelf in elkaar kan zetten.

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit