Soms…

Soms zit het mee en soms zit het tegen. De laatste paar dagen zit het allemaal erg mee. Niet alleen zit ik X-men te kijken, maar over een uurtje of twee ga ik ook nog mijn bril ophalen. Tel daarbij op dat ik morgen, maandag en dinsdag op gesprek mag komen bij verschillende bedrijven en je begrijpt dat mijn bui (ondanks de steeds psyschotischer wordende merel) steeds beter wordt.

Zelfs een 3 uur durende diploma uitreiking waarvan ik nog pijn aan mijn zitvlees heb kan mijn bui niet verpesten. Zélfs een popi jopi docent die vond dat hij voor elke individuele leerling een apart non-verhaal moest houden en die een stuk minder grappig was dan hij dacht doet me niks.

Het enige waar mijn bui enigszins onder lijdt is de ongelofeloze hoeveelheid spam die mijn weblog bevuilt en die ik constant moet verwijderen. Maar ja, van alle dingen waar je aan kan lijden is spam wel de minste.

Ik ga maar gauw weer verder met genieten, voor zolang het duurt……

Share with your friends

Submit

Ik ben het maar hoor, niet stressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share with your friends

Submit